Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Anita1978 09:24, 14 sie 2014

A wy już o jesieni??? A ja mam mało jesiennych kwiatów....wrzosów trochę....nie będzie u mnie za kolorowo.....
feed 12:00, 14 sie 2014

do jesieni jeszcze daleko...
gierczusia 12:32, 14 sie 2014

JulkAd napisał(a)

No do żółtego ni hu, hu...nie pasuje....ale wygląda pięknie, wyguglałam...tam na jednej się nie skończy...tylko muszę odpowiednio dobrać kolory, bo blady róż, blademu różowi nie zawsze pasuje

Nieeee.do żółtego nieeeeee......

A czemuż to ja myślałam ,że rabata ma byc różowo bordowa ???... Pomroczność jasna czy cuś ??
gierczusia 12:33, 14 sie 2014

feed napisał(a)

Daleko ???.. Hmmmmm.... Musze chyba w takim razie z moimi wrzosami rozmowę pedagigizującą przeprowadzić bo pne zaczynają już kwitnąć
Milka 13:01, 14 sie 2014

JulkAd napisał(a)

A widzisz moja ma starsze liście nawet lekko żółtawe, a mimo wszystko kwitnie...daj zdjęcie zobaczymy jak wygląda

nie mam...lało i nie było kiedy sfocić, ale poprawię się
koncepcja czerwono, pomarańczowo, żółta...podoba mi się i podobnie planuję, czekam na dzielżany od Weroniki, do tego rudbekie i kosmos siarkowy i maki, tak sobie wymyśliłam, ale jezówki też mnie kuszą...ta papaja czy jakoś
JulkAd 15:07, 14 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
To już jednak jesień jak się wymiany roslinne zaczynaja. pozdrawiam , miłego dnia.

Jakoś szybko niestety w tym roku?...w ubiegłym Vanilki jeszcze kwiatów nie miały do końca rozwiniętych, a w tym już się przebarwiają ....

dzięki Bogdziu
JulkAd 15:10, 14 sie 2014

Kasik napisał(a)

Bożenko- idzie, idzie. Wrzosy, deszcze, przebarwienie kwiatów- też to zwiastują. Szkoda, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać na efekt roślin wsadzanych w tym roku. No i jest czas na nowe plany.

Na przyszłoroczny efekt już siebie czekasz?, Przecież większość roślin wygląda u Ciebie tak, jakby od lat tam rosły
JulkAd 15:11, 14 sie 2014

Anita1978 napisał(a)
A wy już o jesieni??? A ja mam mało jesiennych kwiatów....wrzosów trochę....nie będzie u mnie za kolorowo.....

Anitko, ja w ogóle z jesiennych to tylko rozchodniki mam
JulkAd 15:12, 14 sie 2014

feed napisał(a)

Czy ja fiem?...niby tak, ale jakoś rośliny o tym nie wiedzą...
JulkAd 15:13, 14 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Nieeee.do żółtego nieeeeee......

A czemuż to ja myślałam ,że rabata ma byc różowo bordowa ???... Pomroczność jasna czy cuś ??

No ma być bordowo- różowa ino siem ten złotlin tam wcina