Jeżówki posadziłam w towarzystwie stipy i red barona w kamieniach, ale o ile red baron i jeżówki nie narzekają na glebę to coś mi się wydaje, że stipa niekoniecznie taką lubi....ja Elu dumam i mam mętlik w głowie, bo koniecznie chcę zaplanować rabatę w jednym miejscu i ruszyć z nią choć trochę jesienią....ale żadne pomysły mi do głowy nie kcą przyjść
Chłopak w szkółce wmawiał mi ostatnio że stipa to roślina zimująca. No i to nie stipa tylko ostnica Uśmiałam się starając się mu wytłumaczyć ze to to samo i nie zimuje On upierał się że stoi przy trawach zimujących
to zimuje Poddałam się
Gosieńko, no jak mogłaś?... z panem siem kłócić, co wszystkie rozumy pozjadał?...ale fiesz po ostatniej zimie, może u niego zimowała?....ja zakładam, że ona jednoroczna i choć śliczna, taka zwiewna....to jeżeli siewki się nie pokażą w przyszłym roku to dam sobie z nią spokój...i też siem poddam
Jakie jeżówki dołożyłaś red baronowi i stipie ???? Bożeszzz , bo ja się ciagle waham..najbardziej chyba widzi mi sie southern , ale jestem ciekawa co Ty wykombinowałaś
A zdjęcia som ???... No jak ni ma..toooo lyjty
Julka .. Pomysły Tobie nie kcom przyjść ???.. Jak to możliwe ?? Zaraz je pogonię
A tak na poważnie .. Zdjęcie zrób jakoś mniej wiecej centralnie , opisz warunki i polecimy
Mnie sie ostatnio bardzo podobała jakaś kompozycja wierzby hakuro , niebieskiego stozkowatego jałowca , rodek tak jeszcze był , jakaś trawa i wrzosy...echhh..szkoda ,że ni mam placu już u siebie ...
Ale dawaj zdjęcie dawaaajjjj
Ściskam i buziaki na dobranoc , bo juz zaczadzona tym wrotyczem jezdem
O widzisz do mnie to przemawia....kolorki fajne, musze u siebie w sklepach poszukać....ja mam chyba ze dwie odmiany tylko i to jedną raczej na wyginięciu, bo coś bidna jest
Rojniki Kasiu owszem, ale nie kłopocz się u siebie też jakieś znajdę...przy samej furtce tam gdzie rośnie rozwar (pamiętasz?) tam mi hosta chorowała, więc wyciepałam, a teraz rozwar też piękny już nie jest, więc będą uniwersalne rojniki...