Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:50, 12 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Jakie jeżówki dołożyłaś red baronowi i stipie ???? Bożeszzz , bo ja się ciagle waham..najbardziej chyba widzi mi sie southern , ale jestem ciekawa co Ty wykombinowałaś

A zdjęcia som ???... No jak ni ma..toooo lyjty

Julka .. Pomysły Tobie nie kcom przyjść ???.. Jak to możliwe ?? Zaraz je pogonię

A tak na poważnie .. Zdjęcie zrób jakoś mniej wiecej centralnie , opisz warunki i polecimy

Mnie sie ostatnio bardzo podobała jakaś kompozycja wierzby hakuro , niebieskiego stozkowatego jałowca , rodek tak jeszcze był , jakaś trawa i wrzosy...echhh..szkoda ,że ni mam placu już u siebie ...

Ale dawaj zdjęcie dawaaajjjj

Ściskam i buziaki na dobranoc , bo juz zaczadzona tym wrotyczem jezdem

Odpisałam Ci cały elaborat i mnie skasowało posta, więc jutro odpiszę
Mala_Mi 23:24, 12 sie 2014

Do słodkości ze spotkania doleciałam... czyli tylko fotki... dobre i to
Kindzia 23:37, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Rojniki Kasiu owszem, ale nie kłopocz się u siebie też jakieś znajdę...przy samej furtce tam gdzie rośnie rozwar (pamiętasz?) tam mi hosta chorowała, więc wyciepałam, a teraz rozwar też piękny już nie jest, więc będą uniwersalne rojniki...

uciekam dobrej nocy

Pamiętam
Gdybyś zdanie zmieniła, daj cynk

Dobranoc
JulkAd 14:03, 13 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Do słodkości ze spotkania doleciałam... czyli tylko fotki... dobre i to

Fotki nie oddają smaku słodkości, ....one to dopiero były dobre...zwłaszcza torcik
JulkAd 14:05, 13 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Pamiętam
Gdybyś zdanie zmieniła, daj cynk

Dobranoc

Przegapiłam tydzień w Aldim, ponoć były ładne rojniki w ubiegłym tygodniu, a dzisiaj pojechałam i są przecenione, ale te pospolite, które też mam....
...ok będę pamiętała
JulkAd 14:42, 13 sie 2014

Jeżówki posadziłam w kamieniach przy Red Baronie: Hot Papaya, Marmalade, Secret Lust, dosadziłam też stipę, ale chyba cinko z nią...zresztą efektu nie ma na razie, bo posadziłam po jednej sztuce licząc, że się rozmnożą, a u mnie miejsca i tak brakuje
na fotach "szału nie ma....doopy nie urywa" ....dla przypomnienia, chociaż już wcześniej wrzucałam....kwitnie tylko Secret Lust, reszta już przekwitł (ale zawiązuje nowe), a Hot Papaya miała złamane kwiotki po podróży

....w innym miejscu rośnie Southern Belle i White Double Delight to bliżej ogrodowego narożnika...

a całkiem osobno, bo jest niższa rośnie sobie Cranberry Cupcake, foty nie wrzucam, bo kwiaty dopiero będą, bo zaczynają dopiero się pojawiać

ale na pewno nie odpuszczę w przyszłym roku Secret Affair....poniżej wrzucam fotkę robioną u Kasika w ZG jest obłędna i do tego całkiem pionowo stoi, choć niewysoka

gierczusia 20:33, 13 sie 2014

Toś mnie teraz zabiła..tyyyle tych jeżówek masz ????... Oczopląsu można dostać .. Ale tak patrząc pod kątem red barona to najbardziej mi sie widzi albo ten secret affair albo suthern ..szkoda ,że nie trzasnęłaś zdjęcia tak ,żeby było widać i red barona i secreta..bo ja ciężka w kolorach jestem
Mirka 20:39, 13 sie 2014

Julitko w sobotę jestem na działce i zrobie aktualne foto werbeny
gierczusia 20:49, 13 sie 2014

Te moje rojniki dla Ciebie obfociłam

JulkAd 21:13, 13 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Toś mnie teraz zabiła..tyyyle tych jeżówek masz ????... Oczopląsu można dostać .. Ale tak patrząc pod kątem red barona to najbardziej mi sie widzi albo ten secret affair albo suthern ..szkoda ,że nie trzasnęłaś zdjęcia tak ,żeby było widać i red barona i secreta..bo ja ciężka w kolorach jestem

Secret Affair jeszcze nie mam...ale jak kupię to przy Red Baronie nie będzie rosła, bo ona we wściekłym różu, a arystokrata bardziej czerwony....jak zakwitnie Hot Papaya ( a na to jeszcze w tym roku liczę) to cyknę razem z Baronem....ten kącik ma być czerwono, żółto i pomarańcz....zobaczymy
..na razie znalazłam taką focię, tuż po posadzeniu, kiedy jeszcze nie usunęłam przekwitłych kwiatów Marmelade...Baron jednym źdźbłem w dolnym prawy rogu