Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 20:46, 21 mar 2015

Kochane jesteście, że zaglądacie chociaż mnie nie ma....no trochę przyziemskich problemów mnie dopadło i ciut się ciągną za mną. Do tego jeszcze jakieś szkolenia popołudniami. Wiosnę też na O zobaczyłam....w moim ogrodzie jakoś wolno idzie
JulkAd 20:48, 21 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak widziałaś u mnie do wiosny daleko a u was już prawie. Cóż urok gór. Buziole walentynkowe zostawiam i pozdrówka dla całej rodzinki

Coś tam zakwitło u mnie ale takich kolorów jak Ty to na pewno nie mam
JulkAd 20:54, 21 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Nooo takkkkk.. Kibicki .. Koffam Was , niesamowite jesteście .. Ja nawet nie wiem o czym Wy piszecie.. normalnie prawie jak jak gryps
Dodatkowych godzin Ci nawalili...eeeee....ja też się borykam z tym problemem od listopada i końca nie widać .. A nie znoszę dostawać obcej klasy w środku roku

Buziole ..

Ps..wiosnę już masz ???.. Noo wiesz , a u mnie przed domem na łyżwach można jeżdzić serio . Taki lód

U mnie lodu tej zimy w ogóle nie było i dobrze, bo jak śniegu nie było to po co mróz..... ale jakoś i wiosna malo mnie cieszy....zbyt dużo na głowie mam...klasę dostałam dodatkową, ale nie najgorsza więc na pracę nie narzekam. Raczej na zdrowotne dolegliwości i po kolei wszystkich domowników.
malgorzata_s... 20:54, 21 mar 2015

Wiesz że chyba myślami cię przyciągnęłam Miałam tu zajrzeć a ty zajrzałaś do mnie pierwsza Buziaki
JulkAd 20:58, 21 mar 2015

Milka napisał(a)
Ja tez marny kibic więc raczej czekam na Twoje fotki, ciekawa jestem tego miejsca pod świerkiem
Czy jakies plany ogrodowo-budowlane są?
Pozdrawiam Julcia

Irenko, plany są... ale co z nich wyjdzie zobaczymy.....pod świerkiem rośnie, a jakże.... Nawet krokusy zakwitły jak świerka podcięłam ....czekam momentu żeby cisy przyciąć.
JulkAd 20:59, 21 mar 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Witaj Pracusiu Trzymaj się cieplutko, bo wiosna chyba tuż tuż
Pozdrawiam serdecznie

No tuż, tuż.... tylko dlaczego tak zmarzłam dzisiaj
JulkAd 21:00, 21 mar 2015

gierczusia napisał(a)
Juleczko .. Ahooojjjjj .. Jak tam ,żyjesz ??

Ściskam mooocno

Średnio, ale zyję. Dzięki za uściski.
JulkAd 21:03, 21 mar 2015

Kindzia napisał(a)
Julcia, wczoraj na sabacie u Gosi Cię wspominałam...czkawy nie miałaś???

Buziole

Kasiu tak daleko moja pamięć nie sięga.... ale mam nadzieję, że miło mnie wspominałaś
JulkAd 21:05, 21 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wiesz że chyba myślami cię przyciągnęłam Miałam tu zajrzeć a ty zajrzałaś do mnie pierwsza Buziaki

Cieszę się że jeszcze o mnie pamiętasz....gonitwa ostatnio u mnie, a jak więcej luzu to niestety człowiek sił nie ma żeby do kompanii zajrzeć
gierczusia 14:35, 22 mar 2015

Juleczko .. Zdrówka w takim razie życzę ..z całego serducha.. Buziole i pozdrowionka dla Was wszystkich