Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 19:56, 19 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Macham do kulturalnych

Odmachiwuję
JulkAd 19:59, 19 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Oj Julio nie dalej jak wczoraj czytałam, że dzieci coraz dłużej żyją na garnuszku rodziców

No i tego się obawiam ...ale zobaczymy co nam życie przyniesie
JulkAd 20:00, 19 sie 2016

Milka napisał(a)
Czytam o dylematach rodzica dorosłych dzieci, o Korze po zabiegu i dumam czy jedną z moich nie sterylizować, bo mam cyrk.
Pozdrawiam Julcia

No ja już bym się nie zastanawiała, zwłaszcza dla dobra suczki
A dylematy? Kolej rzeczy
JulkAd 20:01, 19 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Juleczko buziaki na te końcowe akordy wakacji....echhh...zimno u nas, jakby już jesień była

U mnie dzisiaj upał, dzięki i wzajemnie .
JulkAd 20:11, 19 sie 2016

Ciut moich dzisiejszych, taki mały misz masz. Jakość nie powala , kolorów w ogóle nie widać

JulkAd 20:13, 19 sie 2016

Kasik 20:14, 19 sie 2016

Wtrącę swoje trzy grosze bom do tablicy przez same "Belferki" wywołana.
Mój Figo był na zabiegu tylko dlatego, że mamy sukę w domu, która może będzie miała młode. Dwa razy do roku pies miał taką traumę, że większej wyobrazić sobie nie umiem.
Ja chałupy nie poznawałam codziennie po powrocie do domu, nie mówiąc już o znaczeniu wszystkich kątów, mebli i czego się dało. Jak ją tylko wyczuwał to JAZGOT był niemiłosierny (pomyślałby ktoś, że go ze skóry obdzierają).

Jak Widzicie- to był mus.

Potem okazało się, ze pies ma hemofilię i tylko dlatego miał takie kłopoty po zabiegu.
Dziś można żyć. Pies się nie męczy, a i wcale nie jest gruby (20 kg)- Jest niższy od Figa Kasi i masywniejszy, ale na pewno nie jest zapasiony.

Juleńko- decyzja zależna jest od wielu czynników, każdy sam na swoje pytania musi sobie odpowiedzieć i wybrać to co jest dla niego najlepsze.

Kasik 20:15, 19 sie 2016

JulkAd napisał(a)

Cudniasta
JulkAd 20:34, 19 sie 2016

Kasik napisał(a)
Wtrącę swoje trzy grosze bom do tablicy przez same "Belferki" wywołana.
Mój Figo był na zabiegu tylko dlatego, że mamy sukę w domu, która może będzie miała młode. Dwa razy do roku pies miał taką traumę, że większej wyobrazić sobie nie umiem.
Ja chałupy nie poznawałam codziennie po powrocie do domu, nie mówiąc już o znaczeniu wszystkich kątów, mebli i czego się dało. Jak ją tylko wyczuwał to JAZGOT był niemiłosierny (pomyślałby ktoś, że go ze skóry obdzierają).

Jak Widzicie- to był mus.

Potem okazało się, ze pies ma hemofilię i tylko dlatego miał takie kłopoty po zabiegu.
Dziś można żyć. Pies się nie męczy, a i wcale nie jest gruby (20 kg)- Jest niższy od Figa Kasi i masywniejszy, ale na pewno nie jest zapasiony.

Juleńko- decyzja zależna jest od wielu czynników, każdy sam na swoje pytania musi sobie odpowiedzieć i wybrać to co jest dla niego najlepsze.

Wiem Kasiu dlaczego swojego Figusia musiałaś zabiegowi poddać i na Twoim miejscu też bym tak zrobiła. Wasza Zarka cudny piesur jest, a w dodatku z rodowodem to wiadomo, że nie mogłaś ryzykować i na traumę Figa narażać. W Waszym wypadku też bym tak postąpiła ...a hemofilia? Skąd można to wiedzieć ...myślę, że Wasz Figo teraz w towarzystwie Zary to pies na maksa szczęśliwy...towarzystwo ma i Wasze ręce do głaskania - to pies domowy przeca. Poza tym teren do biegania ma, więc nie może być utuczony , on jest w sam raz

Masz rację u nas z decyzją czekaliśmy długo, ale jak się czerwona lampka zapaliła nie można było dłużej czekać
JulkAd 20:35, 19 sie 2016

Kasik napisał(a)

Cudniasta

Kolejne tłoczenie się zaczęło, ale dopiero pierwsze grono rozkwitło