Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 14:59, 12 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Widzem ,że tu poważne tematy co nie przeszkodziło mi się pochichrać za co uniżenie psieplasiam ...po pierwsze : Figo + Lulka = WM .. Para sezonu po prostu ale TO zrozumiejà tylko ci , którzy znaja Lulkę osobiście ... a jak jeszcze psiur od Kasi z ZG zrobił się wg Kindzi " parówkowaty " to ekran miałam opluty boskie określenie prawie widzem tę paróweczkę oczyma duszy cieszę się ,że mój Feliks już dotarł do mnie wykastrowany, to przynajmniej dylematów ni mom deprechy nie zauważyłam , a może z kotami jest inaczej ????

Poczytałam o dylematach Mamy po maturze westchnęłam z radościa, że jeszcze mam troszkę czasu i muszę chyba dać na mszę coby mojemu młodemu głupawka gimnazjalna już minęła , bo kiedyś zabijem gada

Ściskam Juleczko bardzo mocno

No i ja Elu wyobraziłam sobie Figulicjana z Lulsią ....obraz przed moimi oczami -he, he , mało tego ja kojarzę Figa Kindzi jako jeszcze młodą ciapulkę dlatego obraz tym komiczniejszy dla mnie, a to przecież dorosły już pies , a parówkowate psy mnie rozbrajają swoim wyglądem, no niestety nie jest to dobre dla samych zainteresowanych .
A na pozbywaniu się męskich klejnotów u kotów tym bardziej się nie znam ...a Twojemu Feliksowi dobrze z oczu patrzy , więc może nie każdy zwierzak przeżywa jakieś traumy...

Odściskuję mocno
JulkAd 15:41, 12 sie 2016

Kindzia napisał(a)
O kłopotach hormonalnych nie wiedziałam...mnie od kastracji odwiodła myśl, że jednak go będzie bolało...nie mam potrzeby, jak na psa myśliwskiego jest grzeczny (w całym tego słowa znaczeniu), to niech se chłopak z jajeczkami żyje
Poprzedni pies dożył 15 lat ze skarbami, też był szczupły, ale ponieważ to był jamnik, to pilnowaliśmy jego wagi. Ten to posokowiec bawarski i mógłby być trochę potężniejszy. Ale geny też mają znaczenie.
Kasia miała problemy z psem po kastracji, bo okazało się, że pies jest chory na hemofilię...

Nie będę gotować psu Julcia, dostaje jedną z lepszych karm, czasem tylko coś gotowanego i tak musi zostać.

W sobotę też nas niezłe nerwy czekają...Ruskie na tapecie

Gratulacje dla Was!!!

Macham Julcia

No to tym bardziej jak grzeczny to mu zostaw te klejnoty ....i pamiętam jak Kasik kastrowała swojego, te ich przeżycia ....
Ja Kasiu nie czepiam się karmy absolutnie, to wygoda bez dwóch zdań. Moja też do tej pory na karmie, gotuję od czasu do czasu tylko dla urozmaicenia. BARF mnie kusi, bo podobno zdrowy, ale czy mi się chce?

Gratulacje? mówisz?...ja sobie pogratuluję jak dzieci na moim garnuszku nie będą ...czeka nas ciężkich kilka lat, dopóki jedno chociaż nie skończy

Odmachiwuję
JulkAd 15:44, 12 sie 2016

Toszka napisał(a)
Wybaczcie, muszę to napisać - utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że o kontrowersyjnych sprawach, takie jak kastracja/sterylizacja, dieta (u Mirki jakoś zgadało się na ten temat) można obgadać kulturalnie, bez zacietrzewienia się, obrażania, kłócenia czyja prawda jest lepsza
Najważniejsze jest zdrowie i doskonała kondycja na starość, czego nam i naszym zwierzakom życzę

Toszka tak jak Kindzia napisała, my tu kulturalnie dylematy rozpatrujemy , a ja ciekawa jestem różnych opinii, więc za każdą radę wdzięczna jestem
JulkAd 15:44, 12 sie 2016

Kindzia napisał(a)

Bo my kulturalne ludzie jesteśmy Toszko

Jak najbardziej
Magda70 15:56, 12 sie 2016

Cześć kibicko...żyję
Już nasze chłopaki się o to starają
Matka 22:33, 12 sie 2016

JulkAd napisał(a)

Kochana tylko na Ogrodowisku ...w realu już nie

Fajnie, że jesteś

haha, a ja się łapię
Kindzia 09:02, 13 sie 2016

Jakoś ten wieczór przeżyjemy z Ruskimi, byle spokojnie...teraz do roboty czas...znowu za dużo mam w planie...
Buziol
AsiaK_Z 09:05, 13 sie 2016

Matka napisał(a)

haha, a ja się łapię

Zazdro
AsiaK_Z 09:06, 13 sie 2016

Juluś, miłego dnia i nie nerwuj siem na meczu. Ruskie w tyłek dostaną
gierczusia 18:06, 16 sie 2016

Kindzia napisał(a)

Bo my kulturalne ludzie jesteśmy Toszko

Nooo a jakkkkk

Poza tym...uwielbiam wiedzieć jakie jest Wasze zdanie szczególnie właśnie wtedy kiedy jest inne od mojego bo może coś przeoczyłam......

Buziole dla Was