Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

AniaK 08:17, 21 maj 2013

Zuza gratulacje z okazji 100weczki. Ależ zakupów, ja dosłownie wpadłam na Wały na godzinkę, ale nie mogłam sobie odmówić i też kilka czeka do wsadzenia.

W ogrodzie pięknie, wszystko bujne i dopracowane, to najpiękniejsze miesiące, wszystko zachwyca. Pomidorki też wsadziłam i obłożyłam skoszoną trawą, dobrze trzyma wilgoć.

Pozdrawiam
Milka 12:59, 21 maj 2013

Uwielbiam ogrody o tej porze, same piękności można podziwiać, u ciebie wyjątkowe a ta szalona magnolia to Susan
eliza3 13:11, 21 maj 2013

Pięknie u Ciebie Zuzka, piękne kukliki, u wszystkich podziwiam, bo moje nie zakwitły w tym roku, ciekawe dlaczego?
Diana 20:06, 21 maj 2013

Susan u mnie też jeszcze kwitnie
pozdrawiam
zuza12 21:07, 21 maj 2013

kaisog1 napisał(a)
Zuza u Ciebie wszystko normalnie aż "kipi"..... super Zakupy fajowskie A ta magnolia to Ann??

Dziękuję Gosiu za pochwały i "imię" mojej magnolii. Teraz nie będzie już nn.
zuza12 21:09, 21 maj 2013

AniaK napisał(a)
Zuza gratulacje z okazji 100weczki. Ależ zakupów, ja dosłownie wpadłam na Wały na godzinkę, ale nie mogłam sobie odmówić i też kilka czeka do wsadzenia.

W ogrodzie pięknie, wszystko bujne i dopracowane, to najpiękniejsze miesiące, wszystko zachwyca. Pomidorki też wsadziłam i obłożyłam skoszoną trawą, dobrze trzyma wilgoć.

Pozdrawiam

Aniu, słyszałam też, ze skoszona trawa daje pomidorom ciepło, bo one lubią trzymać nóżki w cieple. Też jutro moim wyścielę pod nogami.
zuza12 21:12, 21 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Uwielbiam ogrody o tej porze, same piękności można podziwiać, u ciebie wyjątkowe a ta szalona magnolia to Susan

Irenko, nie przesadzajmy z ta wyjatkowością. Kazdy z naszych ogrodów jest wyjatkowy w swoim rodzaju. Jeżeli chodzi o magnolię, to Gosia mówiła, ze to Ann. Więc niech jej będzie na dwojga imion Ann, Susan. Chociaż to drugie takie bardziej zbliżone do mojego imienia.
zuza12 21:14, 21 maj 2013

eliza3 napisał(a)
Pięknie u Ciebie Zuzka, piękne kukliki, u wszystkich podziwiam, bo moje nie zakwitły w tym roku, ciekawe dlaczego?

Musze się przyznać, ze nawet nie wiem kiedy je wsadziłam. Mam wrażenie, ze wsadziłam je juz dawno i dopiero teraz zakwitły. Mojej mamie bardzo się podobają i codziennie je ogląda.
zuza12 21:16, 21 maj 2013

Diana napisał(a)
Susan u mnie też jeszcze kwitnie
pozdrawiam

Skoro Ty tez mówisz, że to Susan, to tak już zostanie.
zuza12 21:31, 21 maj 2013

Jeszcze nie wsadziłam wszystkich kwiatów kupionych w niedzielę a tu przyszła paczka z nowymi roślinkami. Muszę przyznać, że po raz pierwszy dostałam tak profesjonalnie zapakowane roślinki i w takiej doskonałej formie. Zamówienie ze sklepu www.fuchsiahybrida.pl. Jutro od rana znowu przyjemność sadzenia.