Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Witajcie w Wyżełkowie

Witajcie w Wyżełkowie

ka1sia 21:12, 02 sty 2013

i od razu cieplej się zrobiło
baraga1904 21:15, 02 sty 2013

....niezłe przeboje z pieskami macie...
...mój York nie gustuje w takich imprezach
...ale miałam posokawca bawarskiego - zjadł kanapę wyciągnął ze środka piankę i wywalił na mieszkanie...zjdał mi nowe oficerki ze skóry i kożuszek... teraz się śmieję na samo wspomnienie ale pamietam co czułam jak weszłam z pracy do domu...
Jabeska 21:18, 02 sty 2013

Ale zbój z tego posokowca! Na samą myśl słabo się robi. Ja moim kupiłam nowe legowisko i wyszłam do sklepu na godzinę.....

baraga1904 21:23, 02 sty 2013

...dokładnie tak wyglądało moje mieszkanie - całe z pianki tapicerskiej...masakra...ale pies był piękny...te oczy...niestety w całym swoim wariactwie wpadł pod samochód
Jabeska 21:26, 02 sty 2013

szkoda psiaka ale nie wiem co lepsze, mój poprzedni pies w wieku 5 lat zdechł po operacji nowotwora
Gosiniak 14:26, 03 sty 2013

Dzięki za instrukcję, świetnie to wytłumaczyłaś a jaki efekt super, a ja może też spróbuję, tylko najpierw muszę taką deseczkę znaleźć i namówić mojego M na pergolę bo myślałam na niej tę tabliczkę zawiesić.
Oj pieseczki dają popalić, kiedyś owczarka miałam, ale ja niestety do psów się nie nadaję, to on mnie wychowywał a nie ja jego
Jabeska 16:42, 03 sty 2013

Deseczka najlepsza by była taka nieokorowna i wykrzywiona przez naturę, albo czas.Im bardziej naturalna tym lepsza. Ja takiej nie miałam u siebie dlatego napis zrobiłam na zwykłej deseczce.
dorkow0 17:55, 03 sty 2013

Witaj Joasiu... Ale wesoło u Ciebie... a deseczka z napisem rewelacja... Już mi się marzy... I już widzę minę M, jak mu to uroczyście obwieszczę...
Gosiniak 17:59, 03 sty 2013

Ja już obwieściłam życzę i u Ciebie powodzenia Dorotko.
Jabeska 18:02, 03 sty 2013

Tak się kiedyś zastanawiałam, jak to jest, że tak bardzo lubimy ogrodowe prace. Przecież to ciężka i brudna robota. Kiedyś wyczytałam informację, która wszystko wyjaśnia W ziemi są takie stworki (mikroorganizmy), które mogą wnikać do naszego organizmu przez mikrouszkodzenia naskórka np. jakieś otarcie albo mała ranka. Kiedy dostaną się już do organizmu natychmiast pędzą do mózgu i powodują wydzielanie się endorfin tzw. hormonów szczęścia ( takich samych jak np. u kobiety po porodzie). Pan Bóg wiedział jak ten świat urządzić, żeby nam życie umilić
Po takiej ciężkiej pracy jestem szczęśliwa, ale boli mnie kręgosłup i dlatego kupiłam sobie jeża Takie sprytne urządzenie do czyszczenia butów bez schylania się.