Witam pięknie Wszystkich Ogrodomaniaków, a szczególnie powitania kieruję w stronę Matki, Szefowej i zarazem Królowej Ogrodów - Czarodziejki Danusi.
Bardzo się cieszę, że jest taka osoba jak Danusia, która swoją miłość do kwiatów, roślin, rozpościera na całą Polskę, a nawet świat, która tą miłością do piękna zaraża kolejnych właścicieli ogrodów i która czaruje kolejne ogrody, wydobywając z nich niezwykłe piękno.
Bardzo się cieszę, że stworzyła to niezwykłe forum, które podgląda niezliczona ilość osób (ja również), na którym jak w najbardziej kochającej się rodzinie zawsze można liczyć na inspirację, wskazówkę, dobrą radę, pomoc.
Każdego dnia, kiedy tu zaglądam (a zaglądam już długo) odkrywam nowe niezwykłe miejsca: rozpoczęło się od Ogrodu Bukszpanowego (który będzie zawsze dla mnie ideałem piękna), poprzez inne niezwykłe ogrody wychodzące spod ręki Danusi, ale i również niezwykłe ogrody Madzenki, Malej_Mi, Bogdzi, Betki z rowem, Kaisi, Sebka, Malkul, Asicy, czy wczoraj odkrytego niezwykłego ogrodu Dzidki... A przede mną jeszcze wiele do odkrycia! Na pewno będzie co robić! Mam nadzieję, że znajdę również nieco czasu na realizację własnego miejsca na Ziemi

Jeszcze raz Was witam i serdecznie pozdrawiam