Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 16:05, 04 sty 2013

Basiu, jasne że tak.....więc kiedy ta pierwsza wyprawa nastąpi?........a ja wczoraj całą noc nie spałam......koszmarnie się przewracać w łóżku więc przesiedziałam na info do 4 rano i wymyśliłam kawałek pod płotem......ciekawe co Ty na zawijasek z Rh powiesz i klony palmowe
BarbaraM 16:50, 04 sty 2013

Ale się masz dobrze.
Ja czasem też spać nie mogę,więc tylko myślę.
I czasem coś wymyślę
Gdybym siadła przed komputerem cały dom by się obudził.

Pytasz kiedy będzie pierwsza wyprawa.
Myślę że po świętach wielkanocnych.
Tak wstępnie.
Ale czemu się nie umówimy na kawkę wcześniej?

Musisz mi opowiedzieć coś na temat tego zawijaska Rh żebym mogła coś powiedzieć
Ale klony palmowe i Rh to piękny zestaw.
No, powiem: klasyczny
MilenaP 20:14, 04 sty 2013

Ula wpadłam z rewizytą i ponownie poczytałam o Waszych ciężkich początkach. 70 stron jednym tchem Hart ducha to Wasza cecha rodzinna podziwiam i pozdrawiam A ogród w tym roku bardzo wypiękniał i wiem, że na wiosnę dalej będziesz działać super!
Urszulla 20:57, 04 sty 2013

Milenko, dziękuję Ci za miłe słowa......ale jednym tchem przeczytałaś to Ci się order należy.......sama już nie wiem co ja tyle stron natworzyłam z brakiem ogrodu......tak planów z mężem i wizualizacji mamy bez liku tylko z realizacją zastopowaliśmy po wielkich 3-letnich wyczynach
więc teraz na zwolnionych obrotach ......jeszcze 3 lata i może jakiegoś spektakularnego efektu doczekam
A tak na razie zapraszam do mnie częściej na moje zmagania z blaskami... i cieniami (o tych nie piszę)
Urszulla 21:01, 04 sty 2013

BarbaraM napisał(a)
Ale się masz dobrze.
Ja czasem też spać nie mogę,więc tylko myślę.
I czasem coś wymyślę
Gdybym siadła przed komputerem cały dom by się obudził.

Pytasz kiedy będzie pierwsza wyprawa.
Myślę że po świętach wielkanocnych.
Tak wstępnie.
Ale czemu się nie umówimy na kawkę wcześniej?

Musisz mi opowiedzieć coś na temat tego zawijaska Rh żebym mogła coś powiedzieć
Ale klony palmowe i Rh to piękny zestaw.
No, powiem: klasyczny

Kawa wstępnie umówiona.....
Gosiniak 21:07, 04 sty 2013

O tych planach czytam i doczekać się nie mogę, jak u wszystkich już się będzie działo ogrodowo...to dopiero będzie czad....zakupy, sadzenie,...ale może niech jeszcze troszkę tej zimy będzie trzeba przecież kiedyś kasę uzbierać na te przyjemności, pozdrawiam
bociek 21:07, 04 sty 2013

Ula, sciskam noworocznie Czasami bezsenne noce sa bogate w inne dobra Zawijasek z rh??? No nie wiem, trudno go bedzie okielznac... Klony palmowe taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
kasik778 21:11, 04 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Basiu, jasne że tak.....więc kiedy ta pierwsza wyprawa nastąpi?........a ja wczoraj całą noc nie spałam......koszmarnie się przewracać w łóżku więc przesiedziałam na info do 4 rano i wymyśliłam kawałek pod płotem......ciekawe co Ty na zawijasek z Rh powiesz i klony palmowe

chyba bezsenność ci służy, pomysł fajny, tylko pamiętaj, ze klony palmowe są bardzo kapryśne
krisec 00:04, 05 sty 2013

Dziękuję Urszulla za życzenia, wspaniałego blasku niech ..13 Tobie przyniesie w Nowym Roku. pozdrawiam.
betysia 08:52, 05 sty 2013

Ulus.....ciut wiosny przesylam ....specjalnie dla Ciebie kochana!!!!!!!!!!!!!