Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 08:27, 24 kwi 2014

irena_milek napisał(a)
Biedactwo!
widoki masz cudne, jak te drzewa kwitną i hortensje łądnie ruszyły, a z trzmieliną super pomysł, to łatwa i fajna roślina

Irenko, drzewa jak marzenie w tym roku wyjątkowo długo się mogę nimi nacieszyć
Dzięki za poparcie trzmieliny, jakoś nic innego tam nie mogłam wymyśleć najlepiej widać jednak w realizacji czy pomysł wypalił
Urszulla 08:39, 24 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Ulka ... Buziaki i gratulacje na pól tałzena kffiatucha zaraz poszukam

Elu piękny kwiatuch, dziękuję. Jakoś zleciało pół wątku
i ponad 2 lata na forum też ..we wspaniałym klimacie

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ula 500 Gratki No a maluchowi życz od nas zdrówka

Małgosiu, Twoje tulipki są oryginalne. dzięki. Zdrówko teraz potrzebne nam obu

Agania napisał(a)
Gratki Uleczko i życzym zdrowia maluszkowi synusiowi..................kwiatuch dla Cię

gratuluję magnolki

Kwiatuchy przyjmuję, wreszcie się mój wątek umai dziękuję za wiosenne kolorki. U mnie mgła, czekam na słońce i pozdrawiam Cię
malgorzata_s... 16:06, 24 kwi 2014

Ula słońce wyszło a ja w pracy siedzę i mnie skręca Synuś obiecał okosić trawę Choć tyle
Urszulla 18:50, 24 kwi 2014

Małgosiu, ja dziś jeszcze w łóżku,
mały lepiej od popołudnia i ja też
może jutro połażę po ogrodzie

Wszędzie czytam o tych chorujących wiązach a tak zakochałam się w tych szczepionych u Kapiasa
jak tu żyć???
Ewa 19:02, 24 kwi 2014

Urszulla napisał(a)
Małgosiu, ja dziś jeszcze w łóżku,
mały lepiej od popołudnia i ja też
może jutro połażę po ogrodzie

Wszędzie czytam o tych chorujących wiązach a tak zakochałam się w tych szczepionych u Kapiasa
jak tu żyć???

Ula posłuchać rady tych co mają wiązy i ciągle walczą z ich chorobami. Mój sąsiad odradził mi kategorycznie już dawno i dałam sobie spokój. Ja mam ochotę teraz na tulipanowca
Kindzia 19:40, 24 kwi 2014

Dobrze, że mi napisałaś, że ta trawka od Ciebie na sucho jest...na wilgotne miejsce ją planowałam
Szkoda, że w sobotę nie możecie być

Zdrowiejcie, oboje!
boguslawa_ma... 21:21, 24 kwi 2014

Ula gratki odemnie i zdrówka życzę
Urszulla 11:11, 25 kwi 2014

Ewa napisał(a)

Ula posłuchać rady tych co mają wiązy i ciągle walczą z ich chorobami. Mój sąsiad odradził mi kategorycznie już dawno i dałam sobie spokój. Ja mam ochotę teraz na tulipanowca

Wiem Ewo, właśnie poczytałam i chyba sobie odpuszczę. Zamiast tego Miłorząb Mariken będzie na liście

Tulipanowiec jest piękny, ale to drzewo z bardzo dużą koroną wiem bo na sąsiedniej ulicy rośnie taki ponad 10-letni. Trzeba to brać pod uwagę. Pięknie kwitnie. Odnalazłam dla Ciebie tę fotkę

to był już koniec jego kwitnienia
Urszulla 11:13, 25 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Dobrze, że mi napisałaś, że ta trawka od Ciebie na sucho jest...na wilgotne miejsce ją planowałam
Szkoda, że w sobotę nie możecie być

Zdrowiejcie, oboje!

Zdrowiejemy powoli. Dzięki.
Ciekawa będę Waszych zakupów.
Urszulla 11:13, 25 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ula gratki odemnie i zdrówka życzę

Bogusiu, dzięki za tulipanki.
Jakoś mi weselej od razu