Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

eliza3 20:01, 27 lip 2015

Ula, coraz piękniej u Ciebie, widzę, że zakupy robisz z rozmysłem i zgodnie z planem, jak nadal idę na spontan
Urszulla 20:56, 27 lip 2015

eliza3 napisał(a)
Ula, coraz piękniej u Ciebie, widzę, że zakupy robisz z rozmysłem i zgodnie z planem, jak nadal idę na spontan

Elu, ja też mam spontaniczne decyzje i zakupy
ale rzeczywiście plany mam sprecyzowane i zwykle nie realizuję ich od ręki, realizują się same z biegiem czasu
i tak powoli sobie działam. Wypełniam moją gliniastą rabatę i postanowiłam dopóki jej nie ukończę nie brać się za nic innego taki plan
Urszulla 20:56, 27 lip 2015

Budleja i ostróżka posadzone, zebrinus też znalazł swoje miejsce na rabacie. W fotkach czekają cleome
siaaska 09:20, 28 lip 2015

Czesc Ula Przyszłam i do Ciebie w odwiedzinki Niestety czasu mało i muszę podzielic ten czas na wszystkie watki a jest tego juz tyle ze nie ogarniam... Wrociłam do pracy wiec czasu tez juz mniej. Wstyd sie przynac ale nawet nie mam kiedy fotek ogrodu zrobic a zmiany u nas też są. Zreszta z roku na rok coraz piekniej jak roslinki rosną co widac zresztą u Ciebie Pozdrawiam
Urszulla 20:13, 28 lip 2015

siaaska napisał(a)
Czesc Ula Przyszłam i do Ciebie w odwiedzinki Niestety czasu mało i muszę podzielic ten czas na wszystkie watki a jest tego juz tyle ze nie ogarniam... Wrociłam do pracy wiec czasu tez juz mniej. Wstyd sie przynac ale nawet nie mam kiedy fotek ogrodu zrobic a zmiany u nas też są. Zreszta z roku na rok coraz piekniej jak roslinki rosną co widac zresztą u Ciebie Pozdrawiam

Witam Cię serdecznie, nie widziałyśmy się 2 lata upływający czas zmienia wszystkomoże teraz znajdziesz więcej czasu na O., masz fantastyczne ogrody Gosi i Łukasza w zasięgu ręki

Agania 14:15, 29 lip 2015

Ula, widzę u Ciebie konsekwencję...brawo, ja też nie lubię łapać 10 srok za ogon, mnie jeszcze zostało pielenie i 3 oczko i owocowo-warzywna plantacja, w tym roku już tylko plewię

Lubię patrzeć na Twoje hortensje, budleja w oryginalnym fiolecie zakwitła
Urszulla 14:54, 29 lip 2015

Agania napisał(a)
Ula, widzę u Ciebie konsekwencję...brawo, ja też nie lubię łapać 10 srok za ogon, mnie jeszcze zostało pielenie i 3 oczko i owocowo-warzywna plantacja, w tym roku już tylko plewię

Lubię patrzeć na Twoje hortensje, budleja w oryginalnym fiolecie zakwitła

Aga chyba na plewieniu się nie skończy u Ciebiebo przecież jesień idzie i na pewno jakieś cebulki będziesz sadzić budleję kupiłam kwitnącą, nie wiadomo czy się przyjmie....bo coś jej liście oklapły hortensje zachwycają
Urszulla 19:34, 30 lip 2015

Tak się cieszyłam z cleome....a dziś stado małych gąsieniczek je zżera na śniadanie, obiad i kolację

Jedno cleome zakwitło cudnie, reszta pewnie nie rozkwitnie. Przy okazji poznałam że pięknie pachną liście i łodygi cleome i są pokryte lepką wydzieliną.
Bogdzia 21:13, 30 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Tak się cieszyłam z cleome....a dziś stado małych gąsieniczek je zżera na śniadanie, obiad i kolację

Jedno cleome zakwitło cudnie, reszta pewnie nie rozkwitnie. Przy okazji poznałam że pięknie pachną liście i łodygi cleome i są pokryte lepką wydzieliną.

Opryskaj je czyms to moze sie cleome jeszcze pozbiera.
Urszulla 21:23, 30 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Opryskaj je czyms to moze sie cleome jeszcze pozbiera.

Czym?
Wczoraj poobrywałam liście ze stadami gąsienic i wieczorem ukatrupiłam jeszcze dwie.