Mala_Mi
20:52, 20 lip 2015

Trzmielinę będziesz ciąć, ale ona i tak się potrafi wymknąć spod kontroli.. Jak się ukorzeni to nic pomiędzy nią nie upchniesz.. Ja sobie nie wyobrażam po jakimś czasie sadzenia w tym cebulowych.
Jak chcesz dać hostę to raczej.. w jednolitym kolorze, może Krosa Regal, ładnie się odetnie od trzmieliny. I jest na wysokich nóżkach .. Najlepiej dać kulkę bukszpanową, ale to już koszt. I powtórzyć ja np na rogu rabaty i po drugiej stronie.
Żywopłot bukszpanowy możesz dać tylko na rabacie od płotka.. albo dociągnąć go do kulek.. wypełnienie z żurawki. Rozchodniki w kępy posadź.. będzie akcent jak hosta czy kulka bukszpanowa..
Jedna rabata będzie z czerwona żurawką, a druga z seledynową.. będzie tak jak chcesz.. spójnie i dużymi plamami.