Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 18:39, 16 wrz 2015

eliza3 napisał(a)
Coraz ładniej u Ciebie, trawy i werbeny o tej porze wyglądają pięknie...
U mnie też się wysiewa sama w różnych miejscach co mnie cieszy, bo jak sama siałam do gruntu, to jakoś nie chciała mnie słuchać

Ha,ha...to jak u mnie rośliny nas zaskakują fajnie Elu że wpadasz od czasu do czasu
eliza3 18:59, 16 wrz 2015

Urszulla napisał(a)

Ha,ha...to jak u mnie rośliny nas zaskakują fajnie Elu że wpadasz od czasu do czasu

Zaglądam, bo trochę tęsknię za Wami, w tym roku nie byłam na żadnym spotkaniu a tyle się działo...
Lukasz2013 21:17, 16 wrz 2015

Urszulla napisał(a)
MOJE TRAWY

Czekałam aż zakwitną mi gracimullusy, ale się nie doczekałam na pierwszym zdjęciu posadzony przy ścianie się przyjął i ładnie rośnie. mam w planach przed nim posadzić rozplenicę.Natomiast drugi na rabacie pod jabłonką też w świetnej formie

Natomiast dostałam od sąsiadki jakiegoś miskanta (nie znam nazwy) i ten wypuścił kwiatostany ale radośćcudne miotełki...będę go rozmnażać.

Śliczne trawki. Ostatnio w nich gustuje
Urszulla 21:19, 16 wrz 2015

eliza3 napisał(a)

Zaglądam, bo trochę tęsknię za Wami, w tym roku nie byłam na żadnym spotkaniu a tyle się działo...

Mi też tego brakuje, chociaż byłam w Goczałkowicach i u Gosi i Lukaszazawsze mało
Urszulla 20:59, 18 wrz 2015

Lukasz2013 napisał(a)

Śliczne trawki. Ostatnio w nich gustuje

Ja teżzaskoczyła mnie ostatnio 2-letnia rozplenica- wreszcie przybrała imponujące rozmiary...pokażę w weekend
gierczusia 21:46, 18 wrz 2015

Urszulla napisał(a)

Mi też tego brakuje, chociaż byłam w Goczałkowicach i u Gosi i Lukaszazawsze mało

Dziewczyny /)... Jakoś za tydzień jest zdaje się spotkanie w Wojsławicach wiecie ??? Czy umknęło ???

Buziole wieczorne zasyłam Ulka
Ps... A właśnie montuję rabatę z hortensją w roli głównej , wiec miło było u Ciebie takie zestawy pooglądać
EPODLAS 22:37, 18 wrz 2015

Najładniejsze werbeny są u mnie z siewek. Jedna przezimowała i szybko kwitła, ale ta z siewek chyba ładniejsza. Zapraszam do mnie żebyś zobaczyła moje miskanty. U mnie rosną super.
Milka 05:30, 19 wrz 2015

A ja czekam na foto 2-latki, czy juz wybarwiaja sie u ciebie hortensje?
Urszulla 20:31, 21 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Dziewczyny /)... Jakoś za tydzień jest zdaje się spotkanie w Wojsławicach wiecie ??? Czy umknęło ???

Buziole wieczorne zasyłam Ulka
Ps... A właśnie montuję rabatę z hortensją w roli głównej , wiec miło było u Ciebie takie zestawy pooglądać

To mi bardzo miło więc lecę obejrzeć co podziałałaś w sferze mikro
o spotkaniu dobrze wiedzieć, fotki z niego obejrzę chętnie wirtualnie
Urszulla 20:34, 21 wrz 2015

Milka napisał(a)
A ja czekam na foto 2-latki, czy juz wybarwiaja sie u ciebie hortensje?

Tak wybarwiają się fotki mam tylko zapodziałam kabelek chyba na dobre, więc muszę kupić nowy. W weekend nie miałam czasu bo relaksowałam się na sportowo