Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

malgorzata_s... 17:12, 03 cze 2016

Czyli róże wcale nie są wcześniej w tym roku Śliczne to poidełko
Urszulla 20:57, 03 cze 2016

Milka napisał(a)
A wy znowu spotkanie, ale fajnie i fotki super Ula, pokaż potwora różę i resztę, więcej fotek proszę

Na różę zapraszam 7 czerwca dla porównania z zeszłym rokiem, na razie nie jest rozkwitnięta ale już powoli pachnie. Fajnie się siedzi w jej pobliżu, choć pszczół przyciąga ogrom

Za to pooglądaj sobie jak Twoja hosta urosła,wreszciejak zakwitnie to jej kwiaty przewyższają hortensję

Urszulla 21:03, 03 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Fajne kolejne spotkanie, super wyglądasz Ominęły Cie burze i nawałnice ufff bo mnie tak chociaż nic nie idzie robić bo ciągle pada Pozdrawiam

U mnie burze i deszcz są codziennie, trawa już wysoka a nie ma kiedy kosić przez te ulewne deszcze. Może jutro tylko rośliny i chwasty szaleją.

Dla Ciebie irysek, ale tylko dwa w całym ogrodzie zakwitłya te drugie lubią mokro i zawsze kwitną, oddaję je już drugi rok może się ktoś chętny zgłosi

Urszulla 21:06, 03 cze 2016

eliza3 napisał(a)

Trzeba było zagwizdać głośniej to bym przybiegła do was

No widzisz, ja nie ogarniałam tego i nawet nie byłam do końca pewna czy przyjadę. Następnym razem trzeba Ci dać znać (nie mam tel do Cię).

A taki widoczek z Goczałkowic mi się podobał....i wiele innych też

Urszulla 21:16, 03 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Czyli róże wcale nie są wcześniej w tym roku Śliczne to poidełko

Róża tak jak w zeszłym roku będzie ale rozmiarami jest już większa i na dodatek obok rośnie druga tnę na maksa...a one szaleją. Oddam jedną

Jeszcze porobiłam ostatnio podział moich seledynowych żurawek i chyba dzięki deszczom żyją i mam nadzieję że się nie zmarnują, bo już raz rozmnażałam i wszystko padło. Sama zobacz, tylko kancików jeszcze w tym roku nie robiłam co widać na zdjęciu

A poidełko mi się też podoba, dzięki Tobie zresztą go mam

Katkak 22:09, 03 cze 2016

Urszulla napisał(a)

Jakie śliczne to poidełko . Faktycznie te niebieskie kule super by do niego pasowały, ale z ceną zdecydowanie przesadzili .
Bogdzia 22:39, 03 cze 2016

Urszulla napisał(a)

dla porównania z zeszłego roku 7 czerwca

i dziś 3 czerwca

To chyba kwiatów bedzie mniej niz w tamtym roku . To samo zjawisko było u mnie z rh duzo mniej kwiatów miały w tym roku.
Rench 01:58, 04 cze 2016

Śliczne to poidełko kpiłas,do mojego jakos ptaki nie przylatują ?
05:16, 04 cze 2016
kanciki aż się proszą o regulację
Urszulla 10:11, 04 cze 2016

Bogdzia napisał(a)

To chyba kwiatów bedzie mniej niz w tamtym roku . To samo zjawisko było u mnie z rh duzo mniej kwiatów miały w tym roku.

Bogdziu, wręcz przeciwnie, kwiatów będzie masa. Tylko na zdjęciu tego jeszcze nie widać. Pączków są setkipokażę po weekendzie może się już otworzą.