Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 14:22, 27 sie 2016

Sebek napisał(a)
Comtessa mniam Tej drugiej też niczego nie brak, jakby co

Mówisz że Ci się podoba bardziej u mnie będzie w letnim towarzystwie lawendy i jesiennym zimowitów
Obie pachną, ale różowa mocno a nad Comtessą trzeba się pochylić żeby czuć zapach
Urszulla 19:21, 27 sie 2016

Agania napisał(a)
Porównania zobaczyłam, psa w rabacie też, skąd ja to znam
Hortensje ładnie wtym roku różowieją, ta co nie jest Magical...to może Tardiva, albo Pinky Whinky, chociaz ten drugi mocno się zmienia w kolory..."teraz Polska"

Róże kwitną ci bajkowo

Marmolade gigant, ja też będę dzielić, wciąż dzielę wszystko w myślach

Szukałam Osteo nie znalazłam

włąśnie oskubane z przekwitniętych kwiatków, ale trochę miejsca zajmuje. Tam są 2 rozplenice i carex ID, za rok będzie już inaczej

Urszulla 14:44, 29 sie 2016

Agania napisał(a)
Porównania zobaczyłam, psa w rabacie też, skąd ja to znam
Hortensje ładnie wtym roku różowieją, ta co nie jest Magical...to może Tardiva, albo Pinky Whinky, chociaz ten drugi mocno się zmienia w kolory..."teraz Polska"

Róże kwitną ci bajkowo

Marmolade gigant, ja też będę dzielić, wciąż dzielę wszystko w myślach

Szukałam Osteo nie znalazłam

Dzisiaj inne

Urszulla 14:46, 29 sie 2016

Różany koniec lata
Senteur Royale przed ścięciem i więcej nie będzie. Comtessa szaleje

Drugie kwitnienie pachnącego Jana Pawła

Katkak 15:28, 29 sie 2016

Ja też uwielbiam tę zurawke i dzieki dzieleniu mam ich już sporo. Mam jeszcze jedną dużą kepe do dzielenia, ale poczekam zeby upaly puściły. Wkrotce chy a wiekszosc zurawek zastapie wlasnie tą, bo jest nieazawodna i sliczna także zimą.
gierczusia 15:54, 29 sie 2016

Z zachwytem poooglądałam kwitnące miskanty u mnie żaden nie kwitnie , dziad
Mam nadzieję ,że u Ciebie okej , bo wrzesień za pasem...
Ściskam moocno
Urszulla 18:08, 29 sie 2016

Katkak napisał(a)
Ja też uwielbiam tę zurawke i dzieki dzieleniu mam ich już sporo. Mam jeszcze jedną dużą kepe do dzielenia, ale poczekam zeby upaly puściły. Wkrotce chy a wiekszosc zurawek zastapie wlasnie tą, bo jest nieazawodna i sliczna także zimą.

Lubię jeszcze limonkowe, ale nie chcą mi dobrze rosnąć. Muszę jakąś żelazną wynaleźć
Urszulla 18:11, 29 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Z zachwytem poooglądałam kwitnące miskanty u mnie żaden nie kwitnie , dziad
Mam nadzieję ,że u Ciebie okej , bo wrzesień za pasem...
Ściskam moocno

mam gracimullusy i one nie kwitną, ale je uwielbiam za ich lekkość i wielkość a obecny kwitnący który Ci się podoba dostałam od sąsiadów i kwitnie niezawodnie, za to w wielkości nie jest narazie imponujący. Dokupiłam w tym roku jeszcze 2 rodzaje: z ciemnymi miotełkami i białymi na rabatę różaną- lecz podejrzewam że zakwitną dopiero za rok
Katkak 18:19, 29 sie 2016

Urszulla napisał(a)

Lubię jeszcze limonkowe, ale nie chcą mi dobrze rosnąć. Muszę jakąś żelazną wynaleźć

U mnie jeszcze Rio dobrze rośnie, Hercules, Krwista i Gunsmoke od Lukiego. I zuraweczka Sun coś tam .
Moniq 18:34, 29 sie 2016

Nie wiedzialam ze miskanty tez kwitna
Zaraz polecialam ogladac kepy,ale u mnie sni slychu ani dychu moze za mlode sa. Kiedy dzielisz trawy teraz czy na wiosne?