Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 21:15, 08 cze 2017

Różanka romantyczna w początkowej fazie zachwyca ale nie potrafię tego ująć aparatem. ARTEMIS wypuszczają nowe sztywne pędy.

Milka 14:15, 09 cze 2017

Też niektóre róże nie umiem uchwycic, trzeba zwracać uwagę na światło, niektóre w pochmurne dni lepiej na fotkach wychodzą, dorodne krzaczki
Milka 14:16, 09 cze 2017

07_Rene napisał(a)
Na pamiątkę

Ula i Abiko (Ogródkowe perypetie) z bukietami rzodkiewek u Sylwii z Rancza Szmaragdowa Dolina

Fajną wyprawę miałaś, jak i my
danuta_szwajcer 16:55, 09 cze 2017

Łanie wyglądasz Ula i kolor włosów inny? dobrze widzę? Do twarzy Ci No a róże masz zdrowe szczególnie te Comtessy i Artemis mi się podobają, u mnie tez te co nie wymroziło to zaczęły kwitnienie. Póki co wszystko dobrze rośnie i kwitnie i oby tylko grad i wichury mnie chociaż w tym roku oszczędziły Bo jak widziałam u Bodzi to aż płakać się chce na sam widok Pozdrawiam
sylwia_slomc... 17:45, 09 cze 2017

Urszulla napisał(a)
Różanka romantyczna w początkowej fazie zachwyca ale nie potrafię tego ująć aparatem. ARTEMIS wypuszczają nowe sztywne pędy.

Piękne zdrowe róże Mam ten sam problem nie umiem na fotkach pokazać urody naparstnic
Urszulla 00:32, 10 cze 2017

Milka napisał(a)
Też niektóre róże nie umiem uchwycic, trzeba zwracać uwagę na światło, niektóre w pochmurne dni lepiej na fotkach wychodzą, dorodne krzaczki

Wygląda na to że róże u mnie mają dobre warunki. A to pierwszy kwiat JPII. Bardzo ją lubię podwójnie za to że pachnie.

Urszulla 00:36, 10 cze 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Łanie wyglądasz Ula i kolor włosów inny? dobrze widzę? Do twarzy Ci No a róże masz zdrowe szczególnie te Comtessy i Artemis mi się podobają, u mnie tez te co nie wymroziło to zaczęły kwitnienie. Póki co wszystko dobrze rośnie i kwitnie i oby tylko grad i wichury mnie chociaż w tym roku oszczędziły Bo jak widziałam u Bodzi to aż płakać się chce na sam widok Pozdrawiam

Kolor włosów mam jak swoje własnea Comtessa dla Ciebie w rozkwicie jest zupełnie odmienna od romantycznych równych i cudownych Artemis

Rench 10:55, 10 cze 2017

Piękna ta Comtessa A Edenek zazdroszczę,moja dopiero odbija po ścięciu wiosennym,ale pączki ma i to mnie cieszy
Urszulla 14:19, 10 cze 2017

Rench napisał(a)
Piękna ta Comtessa A Edenek zazdroszczę,moja dopiero odbija po ścięciu wiosennym,ale pączki ma i to mnie cieszy

To dobrze że ma chociaż pączki Twoja. Aż dziwne że moje takie dorodne bo przecież w zeszłym roku sadzone. Ciekawe jestem jak długo kwitną.

Co mogę powiedzieć o Comtessie- w szkółce widziałam ją w kompaktowym wydaniu i pełno kwiatów a u mnie pędy wybijają w górę i mają po kilkanaście pąków ale nierównomiernie rozkwitają, ale kwiaty cudne. Szpalerek z 5 Comtessa byłby niezły.
14:21, 10 cze 2017
podgladam twoje wyczyny ...juz w zeszłym roku doszłam do tego ze aparat nie oddaje piekna i koloru róz ...ani tulipanów ...ale trudno foce ..bo dlaczego miałabym nie focic

a swiatło wazna rzecz ...w duzym słońcu foty wychodzą beznajdziejne.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies