Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Martek 17:24, 07 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Jak brzydki to tu nie możesz powiedziec.

No przeca milczę Bogdziu )))))))))))))))))))))
Bogdzia 17:27, 07 kwi 2013

Martek napisał(a)

No przeca milczę Bogdziu )))))))))))))))))))))

Grzeczna z Ciebie dziewczynka.
an_tre 17:32, 07 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Tak pliszki sa śmieszne , to ich kiwanie ogonkiem jest fajne. Miejmy nadzieję ze śnieg szybko stopnieje. U mnie pokazał się jeden tulipan , reszta mocno przykryta śniegiem , mam nadzieję ze co dzien bedzie lepiej.Pozdrówka.
Bożenko na tulipanach to śnieg zdjęłam, bo porobiła się gruba skorupa i bałam się, że nie zdołają się przebić
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 19:29, 07 kwi 2013

Byłam na działce, jestem przerażona ilością śniegu. Nic spod niego nie widać!
jotka 19:44, 07 kwi 2013

Ja też dzisiaj byłam na swojej działce U mnie śniegu już tylko wysepki w cienistych miejscach... Za to w słonku pyszniły się swoja urodą krokusy, którymi się z Tobą dzielę

W środku owady upijały się pierwszym nektarem, a dla mnie widoczne były ich wychudzone dupeczki
monteverde 20:05, 07 kwi 2013

już nie długo się podpasą Jolu
Bogdziu dzisiaj wyszłam z psem na spacer znalazłam skorupkę po świeżym jajeczku chyba gołębia i nagle słyszę żurawie, ale one tak szybko lecą i ten mój aparat, ale jak się przypatrzysz to można jeszcze zobaczyć trochę klucza patrz nad lampą
Bogdzia 21:15, 07 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko na tulipanach to śnieg zdjęłam, bo porobiła się gruba skorupa i bałam się, że nie zdołają się przebić

Ja spróbuję jutro czy dałoby się zdjąc ale wątpię bo warstwa śniegu bardzo gruba. Zobaczymy.Fajnie by było choc ze dwa krokusiki odkopac spod śniegu.
Bogdzia 21:17, 07 kwi 2013

monteverde napisał(a)
już nie długo się podpasą Jolu
Bogdziu dzisiaj wyszłam z psem na spacer znalazłam skorupkę po świeżym jajeczku chyba gołębia i nagle słyszę żurawie, ale one tak szybko lecą i ten mój aparat, ale jak się przypatrzysz to można jeszcze zobaczyć trochę klucza patrz nad lampą

Widze je za lampą. Ale masz fajnie , uwielbiam te przeloty, moze jutro coś sie uda wypatrzec u mnie.
Bogdzia 21:19, 07 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Byłam na działce, jestem przerażona ilością śniegu. Nic spod niego nie widać!

To tak jak u mnie , śnieg i śnieg. Biało i biało.
Bogdzia 21:20, 07 kwi 2013

jotka napisał(a)
Ja też dzisiaj byłam na swojej działce U mnie śniegu już tylko wysepki w cienistych miejscach... Za to w słonku pyszniły się swoja urodą krokusy, którymi się z Tobą dzielę

W środku owady upijały się pierwszym nektarem, a dla mnie widoczne były ich wychudzone dupeczki

Jolu piekne masz krokusy , sniegu nie masz i pszczólki latają, prawie raj. A gdzie nie trzeba to nie zaglądaj.