Aniu no to jestes najlepsza ogrodniczką jaką znam bo zawsze od znajomych słyszę o wielkich trudnościach w uprawie ogórków a u Ciebie dżungla ogórkowa. Wszyscy Ci pozazdroszcza tej dżunglii.Moze jeszcze pomidorowa też będzie? Jak pomidorki? też wielkie? No cóż to powód do wielkiej radości. Czyli robisz ogórki na zimę dla całego Ogrodowiska , albo Adamo gościnnie zrobi to za Ciebie?
Ten rok mokry to bardzo zły dla ogórków , możesz zbic majątek. Buziaki przesyłam i czekam na zdjecia dzunglii.
Konrad nie mam kiedy do Ciebie wpaśc ale przesyłam serdeczne pozdrowienia.A może uda się wpaśc? Chciałabym kilka zdjec wstawic bo dawno nic nie wstawiałam.Na razie odmachuję.
Wspomnienia cudnego spotkania z Bożenką pozostają na długo w pamięci u każdego! Jest uroczą,przemiłą osobą! Ja też wspominam spotkanie zeszłoroczne!
Buziaczki , Bożenko i różyczka w deszczowy wieczór na poprawę nastroju!
Spotkanie jak wszyscy wiedzą i wróble już cwierkaja było super. Pewnie że nie można byc na każdym choc naprawde szkoda bo to niepowtarzalne chwile. Co do pogody to burz sie boje ale i upałów takich jak były nie znosze bo trzeba siedziec w domu jak zimą, nie da sie na słonku posiedziec. wychodzi na to ze zawsze źle. Pozdrówka śle.