Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

marzena 23:46, 24 cze 2013

Bogdziu, poczytałam, pooglądałam fotki z Waszego spotkania z przyjemnością
pozdrówka !
anipla 00:08, 25 cze 2013

Bożenko "siem" zmobilizowałam i znalazłam kwiatka o którego pytałaś post 1 ze zdjęciem i 8 odpowiedź tu : https://www.ogrodowisko.pl/watek/2028-ogrod-przydomowy-na-zmiany-gotowy?page=52

Oliwcia dziękuje (brat sie podzielił) Babci Bożence i Dziadziusiowi i tu się zastanowiła a po chwili wymieniając imię mówi - tak tak z pewnością bo babcia tak woła "W leć no tam za Alexem"
teraz muszę troszkę ...ciofać
Bogdzia 15:44, 25 cze 2013

marzena napisał(a)
Bogdziu, poczytałam, pooglądałam fotki z Waszego spotkania z przyjemnością
pozdrówka !

Marzenko rok temu i ty byłas u Danusi i tez było bardzo miło choc pogoda nie bardzo dopisała . W tym roku było idealnie i róz było pięknych mnóstwo, no a dziewczyny same najpiękniejsze i najmilsze i wogóle.....Buziaki.
Bogdzia 15:49, 25 cze 2013

anipla napisał(a)

Bożenko "siem" zmobilizowałam i znalazłam kwiatka o którego pytałaś post 1 ze zdjęciem i 8 odpowiedź tu : https://www.ogrodowisko.pl/watek/2028-ogrod-przydomowy-na-zmiany-gotowy?page=52

Oliwcia dziękuje (brat sie podzielił) Babci Bożence i Dziadziusiowi i tu się zastanowiła a po chwili wymieniając imię mówi - tak tak z pewnością bo babcia tak woła "W leć no tam za Alexem"
teraz muszę troszkę ...ciofać

Anitka piękny ten kwiatuszek ale go nie chce jak on nawet na kamieniu potrafi rosnac.Dzieciaki masz cudne , kochane ale prawdziwa babcia i dziadek moga sie pogniewac jak będziemy im zabierac ten niewątpliwie fantastyczny tytuł babci i dziadka.Buziaki dla Twoich Skarbów .Alexa stale wspominamy , jest słodki jak ...nie ma dobrego określenia by oddawało jego słodkie powiedzenie ,,dziadziusiu" , albo ,,zostańcie , nie musicie jechac". Jest rozbrajający ale czy nie rozchorował sie po kapieli w basenie?
Bogdzia 15:52, 25 cze 2013

GorAna napisał(a)
Bogdziu, zostawiam troszkę dobrej energii, dla Ciebie i Twoich bliskich

Fajna fotka

Aniu dzięki takie dobre energie zawsze są potrzebne, na pewno ludzka życzliwosc wiele moze zdziałac. Pozdrawiam serdecznie.
Mala_Mi 16:06, 25 cze 2013

Burzowo i deszczowo.... czekam z pryskaniem...... ale nazwa zapisana... muszę kupić jak będę w Rz. ale chyba zrobię tak jak Ty.. przeszukam apteczkę i wszystkie starocie zrobią fruu...
Na razie liżę odarcia po walce z próbą urwania chociaż kilku ogórków... gupie porosły tak, że do szklarni nawet już nie wejdę.. a co dopiero mówić by je siegnać i urwać..
Bogdzia 16:15, 25 cze 2013

asc napisał(a)
Burzowo i deszczowo.... czekam z pryskaniem...... ale nazwa zapisana... muszę kupić jak będę w Rz. ale chyba zrobię tak jak Ty.. przeszukam apteczkę i wszystkie starocie zrobią fruu...
Na razie liżę odarcia po walce z próbą urwania chociaż kilku ogórków... gupie porosły tak, że do szklarni nawet już nie wejdę.. a co dopiero mówić by je siegnać i urwać..

Co Ty Aniu wygadujesz? Czyżbyś jeszcze po weselu nie ......odpoczęła? Nie możesz dac rady ogórkom? Przecież to delikatne roślinki .

Co do opryskiwania to tak zrób wszystkie resztki i starocie na komary bedą dobre. Buziaczki.
Kondzio 16:29, 25 cze 2013

macham pozdrawiam i buziam hi hi hi
eliza3 16:57, 25 cze 2013

Bożenko, serdecznie Cię pozdrawiam i cieszę się, że spotkanie się udało. Nasze spotkania w mniejszym czy większym gronie są zawsze udane i dodają nam energii.
Widziałam zdjęcia i troszkę żal, że mogłam być, ale przecież nie można być wszędzie
Pogoda też się Wam udała wybornie... po tych upałach nie mogę się przyzwyczaić do tego ochłodzenia i deszczu.
Ewa 18:25, 25 cze 2013

Pozdrowienia i uściski Bogdziu
a tu wspomnienie cudnego spotkania