Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 21:19, 28 sie 2012

Bogdziu, a ja w śodę.... ukopałam sobie dziewannę polną na łakach.. i rudbekie.. i posadziłam.... moze sie przyjmie A jak nie, to może sikoreczka Twoja do mnie z ziarenkiem przyleci Szepnij jej na uszko drogę d omnie
weronika77 21:36, 28 sie 2012

Bogdziu, hortensja którą u mnie pokazałaś może trochę mała, ale zobaczysz za rok. Moja dwuletnia wygląda pięknie, i jak urosła. Cierpliwie czekaj. Pamiętam o piwonii, jutro będziemy dzielić, a potem pomyślę jak Ci przekazać. Czy mogę liczyć na parzydło?
Wiersz piękny, Ty jednak masz talent ( nie jeden). Pozdrawiam!
Bogdzia 21:57, 28 sie 2012

Karolinko, Reniu miło że zajrzałyście. Dzięki i serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 21:59, 28 sie 2012

jotka napisał(a)
No to ja teraz uważać będę musiała,
bo jeśli dziewanna u mnie się wysiała...
Do minimum zmniejszam dokładność plewienia
i czekam na pannę-dziewannę od niechcenia

Jolu akurat martwiłas sie że zaniebujesz ogród więc masz wielkie szanse na to że dziewanna u Ciebie zagości. Pozdrawiam serdecznie.Wierszyk jak zwykle świetny- Twój oczywiście.
Elfik 22:02, 28 sie 2012

Bożenko......... aż się dziwię, że swój wątek prowadzisz prozą. Wierszyk o pannie dziewannie cudowny! Co za lekkość słowa! Szkoda, że moja go nie usłyszy - poszła w zaświaty!
Bogdzia 22:02, 28 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Bogdziu, jak ja lubię te rymowanki ilustrowane. Dziewanna to istna piekność A u mnie, choć róznych rózności się wysiewa okazale, akurat panna powyższa nie może jakoś trafić Pozdrawiam ciepło

Agatko sikorki pozostają na zime wiec małe sa szanse że ta ode mnie przyniesie Ci ziarenko , więc może znajdź gdzieś na łąkach i jedna sobie przekop do ogrodu. Dzieki ze zagladasz. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 22:03, 28 sie 2012

Kondzio napisał(a)
no zdjecia swietne i wiersz tez

Dzięki za pochwały.Pozdrawiam.
Bogdzia 22:05, 28 sie 2012

asc napisał(a)
Bogdziu, a ja w śodę.... ukopałam sobie dziewannę polną na łakach.. i rudbekie.. i posadziłam.... moze sie przyjmie A jak nie, to może sikoreczka Twoja do mnie z ziarenkiem przyleci Szepnij jej na uszko drogę d omnie

Przyjmie sie na pewno, a jak nie to wysyłam sikorkę do Ciebie wczesną wiosną.
Bogdzia 22:08, 28 sie 2012

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, hortensja którą u mnie pokazałaś może trochę mała, ale zobaczysz za rok. Moja dwuletnia wygląda pięknie, i jak urosła. Cierpliwie czekaj. Pamiętam o piwonii, jutro będziemy dzielić, a potem pomyślę jak Ci przekazać. Czy mogę liczyć na parzydło?
Wiersz piękny, Ty jednak masz talent ( nie jeden). Pozdrawiam!

Weroniko oczywiście parzydło w każdej chwili możesz dostac. Może będziesz w sobotę na giełdzie pod halą?Rozumiem że chodzi o wysokie , bo jeśli dobrze pamiętam niskie masz ale mogę dac obydwa. Napisz czy będziesz na giełdzie albo czy masz inny pomysł.
Bogdzia 22:11, 28 sie 2012

Elfik napisał(a)
Bożenko......... aż się dziwię, że swój wątek prowadzisz prozą. Wierszyk o pannie dziewannie cudowny! Co za lekkość słowa! Szkoda, że moja go nie usłyszy - poszła w zaświaty!

Ach Elfiku, lekkośc słowa to u Ciebie widac a ja wczoraj zrobiłam te kilka zdjec sikorki na dziewannie to dziś wierszyk dokleiłam i wpisałam żeby nudno nie było. Dzieki że zaglądasz. Serdecznie pozdrawiam , równiez M.