Bogdziu, Twoja pochwała za zdjęcia jest dla mnie wielkim wyróżnieniem Kocham Cię wiesz o tym ,dziś nawet upolowałam motylka. A muszę Ci jeszcze powiedzieć, że odkąd czytam Cię na ogrodowisku zauważam więcej ptaków w naszym ogrodzie.
Haniu bardzo miło było pospacerowac po Twoim ogrodzie i spotkac Twoich Gości choc wirtualnie więc mi nie dziekuj bo to ja Tobie dziękujęNa kosy już była pora to i wyfruneły, myśle ze kuna nic im nie zrobiła ale czy bedzie drugi lęg?????, u mnie nie widzę zeby sie na to zanosiło . faktycznie dziwny ten rok.Buziaki przesyłam. Miłego dnia.
Oj uśmiałam sie że ze mnie informatyk i ogrodnik. Wszystkie moje wyczyny mają urok samoróby , nawet nie mam od kogo się nauczyc. Dzięki Tobie będe miała dobry humor cały dzień bo takie komplementy trzeba docenic.Dzieki .
na mnie też wczoraj siedział i choc miałam przy sobie aparat nie miałam jak zrobic zdjęcia.Ty to faktycznie jestes ADHA, ale nie wiem czy wiesz ze człowiek, lekarz który wymyślił adhd jako jednostkę chorobową przyznał że to blef i ze nie ma takich ludzi urodzonych z aż tak duzą nadpobudliwością a wszystko jest wynikiem złego wychowania. tak więc adhd nie istnieje.Sporo cwanych rodziców uchrniło swoje dzieci przed powtarzaniem klasy w ten sposób ale odbiorą nagrode od swoich źle wychowanych dzieci.
Kasiu pisałam już u Ani , szkoda bardzo ale to zdolna bestia i bez mojej pomocy sie nauczyła co wcale mnie nie dziwi.Konkurencję jednak skutecznie mi robi muszę przyznac.:, a niech robi.........