Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

danuta_szwajcer 08:36, 21 lip 2013

Gif z żabką rewelacja Fajny ten ożywiony swiat a pogoda sprzyja Pozdrawiam serdecznie i miłej niedzieli
Ewa 08:48, 21 lip 2013

Bogdziu, Twoja pochwała za zdjęcia jest dla mnie wielkim wyróżnieniem Kocham Cię wiesz o tym ,dziś nawet upolowałam motylka. A muszę Ci jeszcze powiedzieć, że odkąd czytam Cię na ogrodowisku zauważam więcej ptaków w naszym ogrodzie.
popcorn 09:04, 21 lip 2013

Zaglądam pozdrawiam! Bożenko napisałam Ci na priv.

pozdrawiam!
k.
zbigniew_gazda 09:21, 21 lip 2013

Pozdrowienia Bogdziu. U nas chłodno się zrobiło. Czy to już po upałach?
Bogdzia 11:39, 21 lip 2013

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko ,chciałam podziękować za Twoje wizyty u mnie,i kibicowanie moim spotkaniom. Dziewczyny były szalenie dyplomatyczne nazywając moje skromne rabatki angielskimi.A już jutro stracą nawet i tę namiastkę, bo dużo juz przekwitniętych jest. Teraz u mnie floksy i letnie ostróżki. No i kosmos, któremu pozwoliłam panoszyć się gdzie chciał.
Zaczęła dojrzewać borówka, ale dopiero serkowy pojemniczek zebrałam dojrzałych. Jednak opóźnienie w stosunku do lat poprzednich około 2 tygodni. Przynajmniej u mnie.
Co na zdjęciach,to i w ogrodzie. żadnego pudrowania.
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę!
A Twoje gify przebijają wszystko!

PS. kosy opuściły gniazdo. Myślałam,że może kuna się dostała,i pożarła pisklaki,ale w gniazdku zostało jedno jajeczko, nie zalęgnięte, niestety. Jajeczko zabrałam, może nowy lęg jeszcze będzie? Ale chyba już za późno na to. Kosy po okolicy żerują, ale samiec już nie śpiewa.

Haniu bardzo miło było pospacerowac po Twoim ogrodzie i spotkac Twoich Gości choc wirtualnie więc mi nie dziekuj bo to ja Tobie dziękujęNa kosy już była pora to i wyfruneły, myśle ze kuna nic im nie zrobiła ale czy bedzie drugi lęg?????, u mnie nie widzę zeby sie na to zanosiło . faktycznie dziwny ten rok.Buziaki przesyłam. Miłego dnia.
Bogdzia 11:43, 21 lip 2013

Rench napisał(a)
Gify superowe,zdolna z Ciebie bestyja I ogród modelowy i informatyk

Oj uśmiałam sie że ze mnie informatyk i ogrodnik. Wszystkie moje wyczyny mają urok samoróby , nawet nie mam od kogo się nauczyc. Dzięki Tobie będe miała dobry humor cały dzień bo takie komplementy trzeba docenic.Dzieki .
Bogdzia 11:44, 21 lip 2013

anna_g napisał(a)

Bogdziu no to mnie pocieszyłaś że to nie ja kiepski fotograf tylko motyle z ADHD
Zdjęcie z cytrynkiem jest cudne Pozdrawiam

To się cieszę a Ty rób zdjęcia nadal , rusałki są bardziej dostepnymi motylami.
Bogdzia 11:49, 21 lip 2013

asc napisał(a)
Ja ADHD , motyle ADHD.... i jedne nawet dziś usiadł na mnie i nie miał zamiaru odlecieć,.. tylko foto nie miałam jak mu zrobić...

na mnie też wczoraj siedział i choc miałam przy sobie aparat nie miałam jak zrobic zdjęcia.Ty to faktycznie jestes ADHA, ale nie wiem czy wiesz ze człowiek, lekarz który wymyślił adhd jako jednostkę chorobową przyznał że to blef i ze nie ma takich ludzi urodzonych z aż tak duzą nadpobudliwością a wszystko jest wynikiem złego wychowania. tak więc adhd nie istnieje.Sporo cwanych rodziców uchrniło swoje dzieci przed powtarzaniem klasy w ten sposób ale odbiorą nagrode od swoich źle wychowanych dzieci.
Bogdzia 11:50, 21 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dobranoc

wczoraj jż spałam wiec tylko dziś życzę miłego dnia.
Bogdzia 11:52, 21 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Widziałaś Bogdziu ruszającego motylka u Ani? Nauczyłaś Ją i konkurencja rośnie

Miłego dnia

Kasiu pisałam już u Ani , szkoda bardzo ale to zdolna bestia i bez mojej pomocy sie nauczyła co wcale mnie nie dziwi.Konkurencję jednak skutecznie mi robi muszę przyznac.:, a niech robi.........