Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:35, 20 lip 2013

Kasiek napisał(a)

Bogdziu w sumie wielkiej roznicy nie ma,procz zapachu.Mayleen pieknie,waniliowo pachnie,czego nie mozna powiedziec o Rubensie.Uwielbiam waniliowy zapach,mysle jakby znalesc miejsce przy tarasie,musialabym przesadzic Rubensa.Do jesieni jeszcze troche,cos wymysle.

Pachnąca roślina lepsza niż nie pachnaca ale chyba poczekam do przyszłego roku bo Rubensa posadziłam na ogrodzie daleko od domu i ciekawe jak sobie tam poradzi. Ma się wspinac po brzozie(na początku ma podpore).Jak się uda będzie kwitnaca brzoza.On wielki rośnie wiec może sie uda a następnego na rajska jabłonkę chcę puścic.
Bogdzia 20:36, 20 lip 2013

Urszulla napisał(a)
świetny gif z żabką

Dzieki Ula.
Bogdzia 20:39, 20 lip 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, u mnie jeszcze wieje. Wczoraj wieczorkiem pokropilo, ale malo. Sucho okrutnie. Trawa juz zmeczona, mimo codziennego podlewania. Ale slonce mimo wszystko cieszy, niedlugo znowu bedzie szaro. Chyba jesien bedzie szybciej w tym roku. Zaczynaja kwitnac wrzosy...

Buziam Bozenko

U mnie też sucho codziennie podlewamy ale tylko rh. Trawa trzyma sie nadzwyczaj dobrze bo z lasu rano mgła wychodzi i cały ogród w rosie więc jakoś sobie radzi.Też już myślę że tak szybko ciepełko minie i znów będzie trzeba długo czekac.Przygnębiajace.Pozdrawiam Kasiu.
Bogdzia 20:41, 20 lip 2013

Debra napisał(a)

E tam nie takiego strasznego, komputer działa
Juz mam photoscape'a. Fajny

Dzieki za info!

No to dobrze bo myślałam że masz większy problem . Photoscape wyjątkowo prosty do takich zabaw.Powodzenia.
hanka_andrus 21:48, 20 lip 2013

Bożenko ,chciałam podziękować za Twoje wizyty u mnie,i kibicowanie moim spotkaniom. Dziewczyny były szalenie dyplomatyczne nazywając moje skromne rabatki angielskimi.A już jutro stracą nawet i tę namiastkę, bo dużo juz przekwitniętych jest. Teraz u mnie floksy i letnie ostróżki. No i kosmos, któremu pozwoliłam panoszyć się gdzie chciał.
Zaczęła dojrzewać borówka, ale dopiero serkowy pojemniczek zebrałam dojrzałych. Jednak opóźnienie w stosunku do lat poprzednich około 2 tygodni. Przynajmniej u mnie.
Co na zdjęciach,to i w ogrodzie. żadnego pudrowania.
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę!
A Twoje gify przebijają wszystko!

PS. kosy opuściły gniazdo. Myślałam,że może kuna się dostała,i pożarła pisklaki,ale w gniazdku zostało jedno jajeczko, nie zalęgnięte, niestety. Jajeczko zabrałam, może nowy lęg jeszcze będzie? Ale chyba już za późno na to. Kosy po okolicy żerują, ale samiec już nie śpiewa.
Rench 22:04, 20 lip 2013

Gify superowe,zdolna z Ciebie bestyja I ogród modelowy i informatyk
anna_g 23:00, 20 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu ale mi mnóstwo miłych słów napisałas a na koncu się roześmiałam bo udało Ci sie sfotografowac motylka z którym ja miałam dziś najwiecej klopotu. Te akurat są dośc ruchliwe i trudniejsze do sfotografowania.

Bogdziu no to mnie pocieszyłaś że to nie ja kiepski fotograf tylko motyle z ADHD
Zdjęcie z cytrynkiem jest cudne Pozdrawiam
Mala_Mi 23:10, 20 lip 2013

Ja ADHD , motyle ADHD.... i jedne nawet dziś usiadł na mnie i nie miał zamiaru odlecieć,.. tylko foto nie miałam jak mu zrobić...
Madzenka 23:19, 20 lip 2013

Dobranoc
Kindzia 08:02, 21 lip 2013

Widziałaś Bogdziu ruszającego motylka u Ani? Nauczyłaś Ją i konkurencja rośnie

Miłego dnia