Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

jotka 07:38, 22 lip 2013

Bogdziu, mam nadzieję, że jakaś okazja na grudniki jeszcze się znajdzie Jeśli nie przeszkadzają przetrzymaj je jeszcze trochę, proszę

Ewa 07:49, 22 lip 2013

Bogdziu mój wczorajszy motylek

a po południu widziałam ich dużo, więc chyba dobrze im w naszym ogródeczku
Bogdzia 07:52, 22 lip 2013

jotka napisał(a)
Bogdziu, mam nadzieję, że jakaś okazja na grudniki jeszcze się znajdzie Jeśli nie przeszkadzają przetrzymaj je jeszcze trochę, proszę

Jolu pewnie że trzymam i trzymac będe, to oczywiste. Buziaczki i miłego dnia.

Bogdzia 07:54, 22 lip 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu mój wczorajszy motylek

a po południu widziałam ich dużo, więc chyba dobrze im w naszym ogródeczku

No sliczny Ci wyszedł.Bardzo sie cieszę że pokazujecie swoje motylki (Małgosia troche wyżej też pokazała w dodatku tego samego ). Z wielką przyjemnością sie je fotografuje. Buziaki Ewciu i miłego dnia.
Mala_Mi 08:47, 22 lip 2013

Wczoraj był dzień gościowy, a potem sie popsuło forum.. a tu fajny wierszyk Poczytane i pooglądane razem z M... zazdraszczam pięknych liści wodnych ...
I pytanie praktyczne, bo ty swoje lilie masz w workach...jak one wychodzą z tego worka... zastanawiam sie, czy nie przejść na Twoja metodę.. buziam poniedziałkowo...
I też uważam, że nam otwierasz oczy na otaczające piękno wokół nas..

I też uważam, że te wszystkie dys coś tam, ADHD i całą reszta to bzdura.. też mam problemy z ortografią, przestawiam litery, ale jakoś maturę zdałam, studia skończyłam... trochę więcej może wysiłku mnie to kosztowało..ale dlaczego mam mieć łatwiej że jestem w jakimś stopniu "upośledzona", od zdolnych co maja w małym paluszku ortografię? To oni są zdolni , a nie ja

A ADHD to taka cecha charakteru, że w dooopci się ma owsiki... albo uciekło sie diabłu z patelni.. tak sie to nazywało w moich czasach... trochę katów w klasach wytarłem z kurzy stojąc za karę, parę linijek na łapcie też sie dostało, a i nawet klęczałam za kare i żyję

Oj, ale mi sie za filozofowało... niesprawiedliwe względem dzieci zdrowych bez żadnych dys.. dawanie luzów takim z dys coś tam.... Syn ma też dys i to mocne bardzo, ale nigdy nie wpadłam na pomysł by go ciągać po lekarzach i załatwiać mu papiery . Po prostu bardzo dużo z dzieckiem pracowałam by nauczył sie czytać i pisać w miarę poprawnie.. pamiętam do dziś te wzytkie czytanki... i ile trzeba było pomysłów mieć, aby zachęcić w formie zabawy do nauki... Pamiętam cały dom był oblepiony w literkach... kolorowych i różnej wielkości... które trzeba było zrobić samemu... bo w sklepach nie było nic
Ewa 08:54, 22 lip 2013

Aniu, jak ja Ci zazdraszczam tego ADHD, bo ja przy Tobie tom straszny leń. Mam tez koleżankę co mówi o sobie , ze ma ADHD dla dorosłych bardzo ją lubię, bo ona 10 razy szybciej załatwi sprawy niż ja. To nawet lubie z nią jeżdzić , bo mi sie ta prędkość jej czasem udziela
marzena 10:25, 22 lip 2013

bardzo lubię zdjęcia 'wodne' z florą i fauną - cudne są te Twoje z żabkami i grzybieniami
dajana 11:44, 22 lip 2013

asc napisał(a)
Wczoraj był dzień gościowy, a potem sie popsuło forum.. a tu fajny wierszyk Poczytane i pooglądane razem z M... zazdraszczam pięknych liści wodnych ...
I pytanie praktyczne, bo ty swoje lilie masz w workach...jak one wychodzą z tego worka... zastanawiam sie, czy nie przejść na Twoja metodę.. buziam poniedziałkowo...
I też uważam, że nam otwierasz oczy na otaczające piękno wokół nas..

I też uważam, że te wszystkie dys coś tam, ADHD i całą reszta to bzdura.. też mam problemy z ortografią, przestawiam litery, ale jakoś maturę zdałam, studia skończyłam... trochę więcej może wysiłku mnie to kosztowało..ale dlaczego mam mieć łatwiej że jestem w jakimś stopniu "upośledzona", od zdolnych co maja w małym paluszku ortografię? To oni są zdolni , a nie ja

A ADHD to taka cecha charakteru, że w dooopci się ma owsiki... albo uciekło sie diabłu z patelni.. tak sie to nazywało w moich czasach... trochę katów w klasach wytarłem z kurzy stojąc za karę, parę linijek na łapcie też sie dostało, a i nawet klęczałam za kare i żyję

Oj, ale mi sie za filozofowało... niesprawiedliwe względem dzieci zdrowych bez żadnych dys.. dawanie luzów takim z dys coś tam.... Syn ma też dys i to mocne bardzo, ale nigdy nie wpadłam na pomysł by go ciągać po lekarzach i załatwiać mu papiery . Po prostu bardzo dużo z dzieckiem pracowałam by nauczył sie czytać i pisać w miarę poprawnie.. pamiętam do dziś te wzytkie czytanki... i ile trzeba było pomysłów mieć, aby zachęcić w formie zabawy do nauki... Pamiętam cały dom był oblepiony w literkach... kolorowych i różnej wielkości... które trzeba było zrobić samemu... bo w sklepach nie było nic

Aniu czy ADHD kiedys mija czy juz tak trzyma sie kurczowo do ostatnich dni? Pytam bo mnie tez dotyczy ta przypadłpośc Powiem wiecej ona mi sie bardzo podoba i niech sobie bedzie ze mna na zawsze .Mój starszy syn odziedziczył ją równiez po mnie, mlodszy jest wolny ale czy ma lepiej? nie ma .Ja to nazywam nadmiernym temperamentem Przeciez to zaleta nie wada Zanim inni zrobią jedną rzecz my kilka i nigdy sie nie nudzimy .Bozenko przepraszam ze tak u ciebie ale nie mogłam sie powstrzymac od komentarza .Wiadomo ADHD Pozdrawiam was obie bardzo ,bardzo serdecznie .
dajana 11:49, 22 lip 2013

Piekne masz motyle Bozenko ja podgladam je przez plot na jakims krzewie mysle ze motylim Jest ich bardzo duzo totaki piekny widok U mnie jest mało bo i kwiecia niewiele ale z czasem i u mnie zagosza Hortensje juz kwitną, robi sie ładniej u mnie .Jeszcze troszke i beda zdjecia .Pozdrówka ciepłe posyłam
Urszulla 14:05, 22 lip 2013

O żabach na wesoło
bardzo mi się podobało