Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 14:58, 22 lip 2013

Bożenko, obrazkowo poleciałam i jak o motylach, w końcu avatar zobowiązuje i ja mam.....dla ciebie
jak tam, namawianie na winogrona, ciut do przodu?

piesa spokojna, potem coś mniej
a motyle takie lekkie!

Celina 15:06, 22 lip 2013

Poczytałam ! UFF dużo było Ale miło.
Pozdrawiam Bożenko
Mala_Mi 18:11, 22 lip 2013

ADHD nie mija... tylko leń się rozpycha... ja załątwiam sprawy bardzo wolno bo wszędzie za dużo gadam ...
eliza3 18:46, 22 lip 2013

Bożenko, zaglądam do Ciebie zawsze z dużą przyjemnością, a dzisiaj bajeczka o żabkach i od razu weselej
Miłego dnia Ci życzę
an_tre 18:56, 22 lip 2013

Bożenko czytałam i podziwiałam ilustracje do bajeczki o żabkach ty to masz głowkę nie od parady, pełną wspaniałych i rymowanych pomysłów
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:13, 22 lip 2013

asc napisał(a)
Wczoraj był dzień gościowy, a potem sie popsuło forum.. a tu fajny wierszyk Poczytane i pooglądane razem z M... zazdraszczam pięknych liści wodnych ...
I pytanie praktyczne, bo ty swoje lilie masz w workach...jak one wychodzą z tego worka... zastanawiam sie, czy nie przejść na Twoja metodę.. buziam poniedziałkowo...
I też uważam, że nam otwierasz oczy na otaczające piękno wokół nas..

I też uważam, że te wszystkie dys coś tam, ADHD i całą reszta to bzdura.. też mam problemy z ortografią, przestawiam litery, ale jakoś maturę zdałam, studia skończyłam... trochę więcej może wysiłku mnie to kosztowało..ale dlaczego mam mieć łatwiej że jestem w jakimś stopniu "upośledzona", od zdolnych co maja w małym paluszku ortografię? To oni są zdolni , a nie ja

A ADHD to taka cecha charakteru, że w dooopci się ma owsiki... albo uciekło sie diabłu z patelni.. tak sie to nazywało w moich czasach... trochę katów w klasach wytarłem z kurzy stojąc za karę, parę linijek na łapcie też sie dostało, a i nawet klęczałam za kare i żyję

Oj, ale mi sie za filozofowało... niesprawiedliwe względem dzieci zdrowych bez żadnych dys.. dawanie luzów takim z dys coś tam.... Syn ma też dys i to mocne bardzo, ale nigdy nie wpadłam na pomysł by go ciągać po lekarzach i załatwiać mu papiery . Po prostu bardzo dużo z dzieckiem pracowałam by nauczył sie czytać i pisać w miarę poprawnie.. pamiętam do dziś te wzytkie czytanki... i ile trzeba było pomysłów mieć, aby zachęcić w formie zabawy do nauki... Pamiętam cały dom był oblepiony w literkach... kolorowych i różnej wielkości... które trzeba było zrobić samemu... bo w sklepach nie było nic

Aniu ja mam w workach z dwóch powodów:
Po pierwsze lilie sie bardzo rozrastały , rozpychały w pojemnikach, wrastały między szczebelki tych koszyków i one pękały co groziło uszkodzeniem folii.
Po drugie do worka przywiązuję sznurki za które wyciągam lilie dwa razy w roku: na wiosnę by dac im nawóz a na jesieni by obciąc liście zeby zimą nie gniły w jeziorku.
Co do ADHD to zgadzam sie z Tobą.

Kindzia 21:46, 22 lip 2013

Super Te żabki złapałaś...i królewna jest...tylko kto jej buzi da???

Wszyscy maja motylki dla Ciebie, mnie się też w niedzielę udało

Bogdzia 22:07, 22 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Super Te żabki złapałaś...i królewna jest...tylko kto jej buzi da???

Wszyscy maja motylki dla Ciebie, mnie się też w niedzielę udało

Dzięki za motylka a właściwie dwa motylki na raz i to kazdy inny.. Bardzo sie cieszę że mi je pokazujecie, to bardzo miłe ze wspólnie z Wami mogę sie cieszyc że sie udało zrobic zdjęcie. Dzięki Kasiu . Co do zabki to chyba pozostanie żabią królewną.Pozdrówka.
Bogdzia 22:08, 22 lip 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko czytałam i podziwiałam ilustracje do bajeczki o żabkach ty to masz głowkę nie od parady, pełną wspaniałych i rymowanych pomysłów
pozdrawiam

Aniu dzięki , ja mówię że dziecinnieję na starośc. Pozdrówka serdeczne przesyłam.
Bogdzia 22:10, 22 lip 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, zaglądam do Ciebie zawsze z dużą przyjemnością, a dzisiaj bajeczka o żabkach i od razu weselej
Miłego dnia Ci życzę

Elizko od Ciebie zawsze miłych słów mogę byc pewna. Inni też sa mili i jak tu nie kochac ludzi z Ogrodowiska?