Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Anita1978 21:41, 23 lip 2013

U Ciebie jak zwykle same ciekawostki, i ważki i lucyferki
Zawsże czegoś nowego człowiek się dowie
Bogdzia 22:01, 23 lip 2013

Megi napisał(a)
Obejrzałam pismo obrazkowe, pięknie ujmujesz w kadrze swój ogród i lubię tutaj zaglądać

Megi to mnie jest bardzo miło jak do mnie zaglądasz, widze Cię cały czas taką usmiechniętą , wesołą jak na spotkaniu , no i na kanapce u Gabi.Dzięki za wizytę.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 22:05, 23 lip 2013

Anita1978 napisał(a)
U Ciebie jak zwykle same ciekawostki, i ważki i lucyferki
Zawsże czegoś nowego człowiek się dowie

Chyba już wszystko pokazałam . Rok temu już mi sie wydawało ze wszystko pokazałam a jednak przez cały ten rok znów Was zanudzam moimi zwierzatkami i kwiatkami.Dobrze ze tu sami mili ludzie to jakoś wytrzymują.
Bogdzia 22:06, 23 lip 2013

jotka napisał(a)
Za zdjęcia Lucyferka brawa ode mnie

Dzięki Jolu ale mojej zasługi tu mało , słonko sie bardzo postarało.
Kasiek 22:10, 23 lip 2013

Bogdziu no za co Ty przepraszasz Az sie usmiechnelam Nie bylam dzisiaj na ,,polowaniu´´ z aparatem bo mialam prace w domku,mysle ze jeszcze nadazy sie okazja i ,,upoluje´´ jeszcze piekne okazy Dziekuje slicznie za wszystkie informacje,zaciekawilo mnie ich zycie,bede chciala troche na ten temat poczytac.

Bogdzia 22:31, 23 lip 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu no za co Ty przepraszasz Az sie usmiechnelam Nie bylam dzisiaj na ,,polowaniu´´ z aparatem bo mialam prace w domku,mysle ze jeszcze nadazy sie okazja i ,,upoluje´´ jeszcze piekne okazy Dziekuje slicznie za wszystkie informacje,zaciekawilo mnie ich zycie,bede chciala troche na ten temat poczytac.

Ja też lubie poczytac ale i obserwowac zwyczaje zwierzat , ich życie. Często wydaje mi się że są mądzrzejsze od ludzi szczególnie mam takie wrazenie jak obserwuję ptaki z młodymi ktore właśnie wyleciały z gniazd , jak te młode słuchaja rodziców , nie to co u ludzi. Pozdrawiam Kasiu serdecznie.Lilia robi wielkie wrazenie jak jej rozmiar, piękna , dzieki.
Anita1978 22:41, 23 lip 2013

A u mnie w czubku altanki pliszka ma gniazdo! Jak piję kawkę rano to ona karmi młode
Kasiek 22:48, 23 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja też lubie poczytac ale i obserwowac zwyczaje zwierzat , ich życie. Często wydaje mi się że są mądzrzejsze od ludzi szczególnie mam takie wrazenie jak obserwuję ptaki z młodymi ktore właśnie wyleciały z gniazd , jak te młode słuchaja rodziców , nie to co u ludzi. Pozdrawiam Kasiu serdecznie.Lilia robi wielkie wrazenie jak jej rozmiar, piękna , dzieki.

Oj Bogdziu masz racje.Wlasnie jestem na etapie ,,odcinania´´pepowiny.I to corka chce ciachac Fakt ze zamieszka w miare blisko nas,ale jakos mi serce drga..Czas tak szybko leci,zaledwie wczoraj po raz pierwszy zobaczylam jej usmiech,dzisiaj juz ona sama wije sobie gniazdko...Ja chyba bardziej przezywam niz ona.
Mala_Mi 23:51, 23 lip 2013

Bogdzia, moje liliowce leża w kartonie, nie miałam czasu posadzić... więc jak moje przeżyją to i Twoje
Dopiero wróciłam z wyjazdu służbowego.. wypadł późnym popołudniem...
weronika77 00:00, 24 lip 2013

Bogdziu, wierszyk o żabkach fajny, też je podglądam.