Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

paniprzyroda 19:02, 13 sty 2014

Wesołe słoneczka przytargałaś dzisiaj
Kindzia 19:29, 13 sty 2014

To mnie zaskoczyłaś tym wolontariatem...wracają stare czasy??? Punkty za przymus??? Niedługo za pochodzenie znowu przyznawać będą...

Wiem Bogdziu, że świerk sobie pohula do góry...taką nadzieję mam, że jak zamieszkamy, to z okna salonu będę już choinkę widzieć, nie śmietnik.

Buziaczki
Bogdzia 19:34, 13 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)
Wesołe słoneczka przytargałaś dzisiaj

Kwiaty wesołe ale humor mam wisielczy. Pozdrawiam Mariolko.
Mala_Mi 19:37, 13 sty 2014

Nie nadrobię 300 postów.. nie mam szans......
Poczytałam ostatnia stronę... i inaczej odebrałam rozporządzenie.... jak widać do wolontariatu trzeba zaganiać za punkty, bo inaczej chętnych nie ma...
Ja zajmowałam sie starszymi ludźmi.. bez punktów.. ale płot (siatkę) w szkole malowałam za .. ekstra punkty do sprawowania
A ja daję na zbiórkę, bo widzę ile urządzeń w szpitalach jest dzięki tej akcji Przykre, że wolontariusze idą nie z dobrego serca tylko za profity..... ale takie mamy czasy..
Bogdzia 19:42, 13 sty 2014

Kindzia napisał(a)
To mnie zaskoczyłaś tym wolontariatem...wracają stare czasy??? Punkty za przymus??? Niedługo za pochodzenie znowu przyznawać będą...

Wiem Bogdziu, że świerk sobie pohula do góry...taką nadzieję mam, że jak zamieszkamy, to z okna salonu będę już choinkę widzieć, nie śmietnik.

Buziaczki

Myślałam że może bedziesz chciała go ubierac na swieta w światełka i dlatego napisałam o wzroscie bo sama sie na to nabrałam, posadziłam podobny i bardzo szybko okazało się że nie da sie już go ubierac, rósł jak na drożdzach.Co do wolentariatu to nie miała bym nic przeciw gdyby ktos kto to ogranizuje miał choc trochę rozumu, w końcu to styczeń i wiadomo ze na dworzu nie jest tak jak w studiu telewizyjnym . Godzina na dworzu w styczniu to chyba dośc , potem zagrzac sie w jakims budynku i tak na zmianę a nie wygnac dzieci na 5 godz , szkoda ze ten pan sam nie łazi po ulicach to by moze wiedział że z uzbieranych pieniedzy nie zdąży leczyc tych chorych których naprodukuje , przecież to mogą byc zapalenia płuc , poważne choroby nerek, zapalenia stawów i czort wie co jeszcze.. Ziąb był nie do opisania.Dziś mogłabym kogos zamordowac.
Bogdzia 19:43, 13 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nie nadrobię 300 postów.. nie mam szans......
Poczytałam ostatnia stronę... i inaczej odebrałam rozporządzenie.... jak widać do wolontariatu trzeba zaganiać za punkty, bo inaczej chętnych nie ma...
Ja zajmowałam sie starszymi ludźmi.. bez punktów.. ale płot (siatkę) w szkole malowałam za .. ekstra punkty do sprawowania
A ja daję na zbiórkę, bo widzę ile urządzeń w szpitalach jest dzięki tej akcji Przykre, że wolontariusze idą nie z dobrego serca tylko za profity..... ale takie mamy czasy..

Ania wszystko ma swoje granice określone rozumem a gdzie rozumu braknie to do szpitala niech się uda (organizator)
Kasik 19:45, 13 sty 2014

Bogdziu moja córka taki wolontariat odbywała w przedszkolu. Chodziła tam jeden raz w tygodniu przez cały semestr. Pewnego dnia, kiedy została z grupką dzieci na podwórku ( oczywiście ani jednej pani z nią nie było ) chłopczyk wywrócił się i zdarł dość mocno kolano. Afera była niemożliwa, a winna była moja córka. Podziękowali jej za pomoc i nie zaliczyli wolontariatu. Zaliczyła go w inny sposób (odwiedzała chorych w hospicjum), ale zniesmaczona była bardzo.

Pozdrawiam wieczornie.
Bogdzia 19:49, 13 sty 2014

Kasik napisał(a)
Bogdziu moja córka taki wolontariat odbywała w przedszkolu. Chodziła tam jeden raz w tygodniu przez cały semestr. Pewnego dnia, kiedy została z grupką dzieci na podwórku ( oczywiście ani jednej pani z nią nie było ) chłopczyk wywrócił się i zdarł dość mocno kolano. Afera była niemożliwa, a winna była moja córka. Podziękowali jej za pomoc i nie zaliczyli wolontariatu. Zaliczyła go w inny sposób (odwiedzała chorych w hospicjum), ale zniesmaczona była bardzo.

Pozdrawiam wieczornie.

Wiem że moja wnusia też jakis wolentariat uprawia , pomaga dzieciom w nauce czy zabawie , o szczeóły nie pytałam bo nie widziałam zagrożenia ale tu zagrożenie jest poważne , wiem że nie tylko ona dziś nie była w szkole , więcej dzieci jest chorych toż wczoraj syberia była.

No własnie jeni muszą byc wolentariuszami by inni za pieniądze nie musieli pracowac i jeszcze na nią winę zwalili, szkoda gadac.
Bogdzia 19:52, 13 sty 2014

Trzeba zmienic temat , wrzucam zdjęcia w ciemno , co popadnie

Kindzia 19:57, 13 sty 2014

Czyli wiosna Bogdziu