Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 15:47, 17 sty 2014

Dziękuję za wierszyk..i za fotki rudzika
Bogdzia 16:02, 17 sty 2014

ANIA napisał(a)
Wpadam zobaczyć co u Ciebie słychac i jestem pod wrażeniem jak szybko przybywa Ci stron w wątku. jak wartko toczy sie tu rozmowa......Pozdrawiam.

Aniu z rozmowami różnie bywa bo i ludzie różne poglady mają , czasem jest fajnie , czasem kontrowersyjnie, stronek w obu przypadkach przybywa faktycznie. Miło że zajrzałas , pozdrawiam.
Bogdzia 16:02, 17 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Dziękuję za wierszyk..i za fotki rudzika

Buziaki.
boguslawa_ma... 16:03, 17 sty 2014

Zdjęcie rudzika super,do mnie przylatują pod blok na krzaki,ale w tym roku nie widziałam jeszcze ,chociaż ciepło jest, to i sikorek nie ma,same wróble i gołębie jak to pod blokiem
Bogdzia 16:03, 17 sty 2014

dajana napisał(a)
Spójrz Bożenko i posłuchaj tak dla odmiany coś dla duszy i obraz i muzyka .Pieknego dnia

http://www.youtube.com/watch?v=vMCeQGNeE_Q

Dajanko dzięki . Dzień mam dziś bardzo zróżnicowany , jest radoąsc ale i duży smutek, jak to w życiu.Dzięki .
Bogdzia 16:06, 17 sty 2014

dajana napisał(a)
Ja dzisiaj jestem jakaś natchniona sentymentalnie Pamietam taki film" Lęca Żurawie" przepiękny zresztą.,ptaki tez piekne

To dobrze ze masz dzień sentymentalny , on mimo menancholii jest jednak miłym dniem. Film i ja pamiętam , przecież to jeden z najbardziej znanych w moich latach młodości. Żurawie to cudne ptaki , nie mam możliwości zrobienia im zdjęc ale może dzięki Nikicie sie uda je miec? Miłego wieczoru.
Bogdzia 16:09, 17 sty 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Zdjęcie rudzika super,do mnie przylatują pod blok na krzaki,ale w tym roku nie widziałam jeszcze ,chociaż ciepło jest, to i sikorek nie ma,same wróble i gołębie jak to pod blokiem

Na rudziki jeszcze za wcześnie , zdjęcia z tamtego roku ale tak mi już brak wiosny i rudzików które ją zwiastują ze pokazałam.U mnie sikorek jest dużo , za to wróbli mało. Pozdrawiam Bogusiu.
Margarete 16:17, 17 sty 2014

Czytam o rudziku i musiałam sie az cofnac do fotki, bo myslałam ze juz do ciebie zawitały.miałam nadzieje........ toz one u mnie tez pojawiaja sie jako pierwsze zwiastuny wiosny.... a tu czytam ze zamiesciłas ta fotke tylko ku pokrzepieniu serc.........
A za oknem szaro, buro, deszczowo.........taka zima nia zima której najbardziej nie lubie, juz bym chyba wolała snieg i mróz jaki ma pónocno-wschodnia Polska.......
Nikita 16:24, 17 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Żurawie? nie mam, a gdzie Ty je widujesz? Pewnie ze zapoluj z aparatem . To jednak bardzo płochliwe ptaki ale warto spróbowac bo cudne są.

W ciągu tygodnia zdarza się, że widuje je nawet 2-3 razy, zależy w jakim kierunku jadę. Stoją sobie parami lub w niewielkich stadach na różnych polach lub łąkach.
Spróbuję upolować jakiegoś dla ciebie.
malgorzata_s... 17:06, 17 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Na rudziki jeszcze za wcześnie , zdjęcia z tamtego roku ale tak mi już brak wiosny i rudzików które ją zwiastują ze pokazałam.U mnie sikorek jest dużo , za to wróbli mało. Pozdrawiam Bogusiu.

U mnie jest odwrotnie Wróbli masa a tak się drą i rozrabiają że aż radocha pooglądać Sikorek na razie mało bo mrozu i śniegu nie ma.Pozdrawiam.