Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:48, 17 lut 2014

Krys napisał(a)

A miejsce dla mnie ,byłam na zdjęciu oj cos to niematematycznie wychodzi

Matematycznie jak najbardziej. 1/2 + 3/4= 1 i1/4, czyli 1/4 musi byc poza zdjęciem a jak na nas dwie to po 1/8 kazdej poza zdjecie.Tobie zrobimy osobne zdjęcie bo takie chudziny jak pozostałe dziewczyny to się wszystkie na jednym zmieścicie chyba ze po kilku spotkaniach z takimi tortami i innym jedzonkiem i Wy się zmienicie.
Bogdzia 20:50, 17 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ja tak pomyślałam przy przesadzaniu magnolki, może nie zauważy Bogdziu pszczoły już nie śpią, dobrze że moje krokusy kwitną Buziaki na nowy tydzień

Może się udac Gosiu choc zrobiłaś to bardzo wcześnie ale patrząc na Twoje kwiatki to faktycznie była już pora.
Agania 20:52, 17 lut 2014

Wiosna już w progach, spotkanko wam się udało i podładowane macie akumulatory na wiosnę, ja się jeszcze budzę ze snu zimowego, i nie zamierzam nic przesadzać ale za to będę sadzić

Pozdrawiam Bogdziu, jeszcze nie przebudzona do końca z letargu zimowego
Bogdzia 21:16, 17 lut 2014

Agania napisał(a)
Wiosna już w progach, spotkanko wam się udało i podładowane macie akumulatory na wiosnę, ja się jeszcze budzę ze snu zimowego, i nie zamierzam nic przesadzać ale za to będę sadzić

Pozdrawiam Bogdziu, jeszcze nie przebudzona do końca z letargu zimowego

Ja dziś obcinałam byliny , mój M podcinał żywopłoty, a juto może opryski ale bylin jeszcze masa do obcięcia wystarczy na długo tej pracy . I zamówiłam dzis nowe liliowce , nie mam pojęcia gdzie je posadzę bo ani grama ziemi wolnej nie mam.A wcześniej juz zamówiłam lilie i byliny. Chyba na drodze dojazdowej bedę sadzic.Spotkanie było świetne a w środę znów mam spotkanie choc nie ogrodowiskowe.Pozdrawiam.
Kasik 21:30, 17 lut 2014

Bogdziu czytałam, oglądałam- super są takie spotkania. To takie dopełnienie tego co się dzieje na forum.
Dobrze, że istnieje możliwość poznania się nie tylko wirtualnie. To daje poczucie, że to co dzieje się na forum jest prawdziwe, że to jest nasze przeżywanie , a nie "jakaś" tam rozmowa z "jakimiś" tam ludźmi. Troszkę Wam zazdroszczę, ale tak pozytywnie.

A tak w ogóle to chciałabym doczekać momentu kiedy nie będę wiedziała gdzie wsadzić nowe roślinki.

Pozdrawiam.
Bogdzia 21:36, 17 lut 2014

Kasik napisał(a)
Bogdziu czytałam, oglądałam- super są takie spotkania. To takie dopełnienie tego co się dzieje na forum.
Dobrze, że istnieje możliwość poznania się nie tylko wirtualnie. To daje poczucie, że to co dzieje się na forum jest prawdziwe, że to jest nasze przeżywanie , a nie "jakaś" tam rozmowa z "jakimiś" tam ludźmi. Troszkę Wam zazdroszczę, ale tak pozytywnie.

A tak w ogóle to chciałabym doczekać momentu kiedy nie będę wiedziała gdzie wsadzić nowe roślinki.

Pozdrawiam.

Nie czekaj na ten moment to bardzo stresujące. Tyle roślin mozna kupic wszystkie piękne a tu ziemi brak. Spotkania sa fantastyczne i oby jak najwiecej ich było.
dajana 21:45, 17 lut 2014

I ja nie omieszkałam zwiedzić wątek spotkaniowy Komentarz zostawiłam nie będę sie więc powtarzać ale pierwszą ciebie dojrzałam Twoja twarz Bożenko jest znana bo dużo jest twoich zdjęć ,zawsze ciepła i uśmiechnięta Zapadasz w pamięć zupełnie nie z tych powodów o których piszesz ale podoba mi się twoje poczucie humoru Skoro obcinasz już byliny to znak ze ja tez już mogę Jakie i czego robisz teraz opryski?U ciebie nie ma już gdzie sadzic a u mnie pustka Rzuć jakimś badylkiem na małopolskę może do mnie doleci i się przyjmnie hi,hi.Ciekawe kiedy ja tej chwili doczekam mówiąc,Już nie mam gdzie sadzić Pozdrawiam cię Bożenko,bawcie się dobrze bo to są fajne chwile poprawiające nastrój ,szczególnie o tej porze roku Sympatycznych znajomych nigdy doc
ewa004 22:36, 17 lut 2014

Bogdziu pozdrawiam cieplutko
Zdjęcia ze spotkania obejrzałam ,Ciebie już znałam, ale resztę było mi bardzo miło poznać
Mala_Mi 08:18, 18 lut 2014

Bogdzia.. matematycznie oszukujesz.. a matematyki nie da się oszukać... nie zajmujesz tak dużo miejsca na foto A tak swoja drogą Małgosia też zajmuje dużo miejsca, bo prawie na każdym foto macha łapkami...na szerokość... Tak sobie na to patrzyłam i śmiałam się, bo ja też mocno gestykuluję, ale ja malutka to muszę nadrabiać braki
Urszulla 10:21, 18 lut 2014

Bogdziu, czytam że działasz w ogrodzie.
Rzeczywiście fajna pogoda na obcinanie bylin,
życzę Ci więc dobrych nastrojów na najbliższe dni.
Ja ostro w pracy więc będę dorywczo na forum