Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 08:10, 28 wrz 2012

dzień dobry Bożenko

zupkę zjadłam o 23, bo tak sie zagolopowałam z pracą w ogrodzie, że nic nie jadłam, tylko szejki witaminowe robiłam
pyszna wyszła, i smak i zapach
Bogdzia 08:12, 28 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
dzień dobry Bożenko

zupkę zjadłam o 23, bo tak sie zagolopowałam z pracą w ogrodzie, że nic nie jadłam, tylko szejki witaminowe robiłam
pyszna wyszła, i smak i zapach

Bo to najlepsza zupa w świecie.
eliza3 19:14, 28 wrz 2012

Bożenko, bajkę czytałam kilka razy. Bardzo mi się spodobała. Dobrze, że Ania ją wrzuciła do bajek bo najpierw tam ją przeczytałam.
Ja dzisiaj obserwowałam rudzika i też miałam dużo przyjemności. Zdjęć ptakom nie robię, bo nie mam odpowiedniego aparatu, ale chętnie je obserwuję, gdy przylatują do mojego ogródka.
Dobrze, że Ty robisz zdjęcia, bo zawsze z dużą przyjemnością je oglądam, to trochę tak, jakbym sama je robiła
Madzenka 19:21, 28 wrz 2012

Wierszyk przeczytalam i powzdychalam
Pozdrawiam weekendowo
Bogdzia 19:35, 28 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Bożenko, bajkę czytałam kilka razy. Bardzo mi się spodobała. Dobrze, że Ania ją wrzuciła do bajek bo najpierw tam ją przeczytałam.
Ja dzisiaj obserwowałam rudzika i też miałam dużo przyjemności. Zdjęć ptakom nie robię, bo nie mam odpowiedniego aparatu, ale chętnie je obserwuję, gdy przylatują do mojego ogródka.
Dobrze, że Ty robisz zdjęcia, bo zawsze z dużą przyjemnością je oglądam, to trochę tak, jakbym sama je robiła

Bardzo lubie rudziki choc one bardziej niż mnie wolą mojego M a to dlatego że nie śledzi ich aparatem. Miło mi że uważasz że czytanie i oglądanie moich bajek to trochę jakbyś Ty im zdjęcia robiła. Bardzo sie cieszę że tak myślisz.Dzięki.
Bogdzia 19:38, 28 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Pozdrawiam weekendowo

Miło Cię widziec Marzenko.Weekend będzie miły bo będę robic to co najbardziej lubię czyli jadę na giełdę ogrodniczą a potem odwiedzę jeszcze jakieś sklepy w poszukiwaniu nowych cebulowych bo to co miałam już posadziłam.Również życzę miłego weekendu.
Madzenka 20:12, 28 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Pozdrawiam weekendowo

Miło Cię widziec Marzenko.Weekend będzie miły bo będę robic to co najbardziej lubię czyli jadę na giełdęogrodniczą a potem odwiedzę jeszcze jakieś sklepy w poszukiwaniu nowych cebulowych bo to co miałam już posadziłam.Również życzę miłego weekendu.

Bożenko to wpraszam się na zdjęcia pozdrawiam gorąco
Ja jadę do mamy i teściów. Mama niestey chora a uparta bo lekarza nie chce wezwać!!! Uparciuch straszny!
Bogdzia 20:21, 28 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Pozdrawiam weekendowo

Miło Cię widziec Marzenko.Weekend będzie miły bo będę robic to co najbardziej lubię czyli jadę na giełdę ogrodniczą a potem odwiedzę jeszcze jakieś sklepy w poszukiwaniu nowych cebulowych bo to co miałam już posadziłam.Również życzę miłego weekendu.

Bożenko to wpraszam się na zdjęcia pozdrawiam gorąco
Ja jadę do mamy i teściów. Mama niestey chora a uparta bo lekarza nie chce wezwać!!! Uparciuch straszny!

Może nie ma zaufania do lekarzy jak ja?
aldonaz 22:52, 28 wrz 2012

Witam Starszą Panią i sikorki, dawno mnie Tu nie było. Znowu fajna bajka i zdjęcia. U mnie piękna jesień ale smutna. Zanosi się na świetny weekend u Ciebie, chętnie zabrałabym się na jakąś giełdę ogrodniczą. Pozdrawiam
Milka 11:50, 29 wrz 2012

jaka tam starsza... metryka się nie liczy, tylko duch...a ten u Bożenki młody, energiczny, ciekawy otaczającego świata
i posadziłąś, jednak i znowu szalejesz, jednak nie do końca ten perfekcjonizm ci uciekł