Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:50, 29 wrz 2012

No i co to za zakupy w porównaniu do tego co kupuje Danusia w okolicach Warszawy. Zamówiłam jeszcze w sklepie internetowym i jak dotąd cisza.Chciałam kupic coś ładnego znajomej Teresce na imieniny , no kompletnie nic nie było. Nie wiem co jej dam a imieniny trzeciego.

Ach zapomniałam jeszcze w Selgrosie kupiłam 5 worków ziemi i karmnik dla Ani Monte. ( i kiełbasę dla M).A miało byc tak pięknie.
Agacia 20:51, 29 wrz 2012

Proponuję wiersz!
Bogdzia 20:53, 29 wrz 2012

aldonaz napisał(a)
Witam Starszą Panią i sikorki, dawno mnie Tu nie było. Znowu fajna bajka i zdjęcia. U mnie piękna jesień ale smutna. Zanosi się na świetny weekend u Ciebie, chętnie zabrałabym się na jakąś giełdę ogrodniczą. Pozdrawiam

Aldonko jak możesz teraz zobaczyc giełda by Cie rozczarowała. Nie masz wiec czego żałowac.
popcorn 20:56, 29 wrz 2012

Wow Bożenko Ty jeszcze sadzisz! I miejsce wynajdujesz! Podziwiam! Będzie jeszcze piękniej niż dotychczas! Czy to w ogóle możliwe??
pozdrawiam!
Bogdzia 20:57, 29 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
jaka tam starsza... metryka się nie liczy, tylko duch...a ten u Bożenki młody, energiczny, ciekawy otaczającego świata
i posadziłąś, jednak i znowu szalejesz, jednak nie do końca ten perfekcjonizm ci uciekł

Irenko ja już jestem jak duch. Mój m zaraził sie ogrodowiskowym podsadzaniem czego ja nie lubię bo lubię miec naturalistycznie a on mi podsadza rh miodunkami i hostami.
Bogdzia 21:01, 29 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko jeśli znajdziesz chwilę proszę wklej zdjecia. Nie mog się doczekać

No wkleiłam ale jak widzisz nic ciekawego.Nawet nie miałam zamiaru robic zdjec ale jak przeczytałam że na nie czekasz to w końcu zrobiłam choc nie ma co fotografowac. Na giełdzie nie robiłam bo nic ciekawego nie było. Była tylko jedna ciekawa sroka która wyjadała jedzenie z tacki takiej jak to daja hinszczyzne na wynos i nie widzieliśmy jej jak szliśmy i wystraszyliśmy ją . Potem czekałam ze moze wróci ale tylko z drzewa na nas sie darła i nie wróciła.
Bogdzia 21:03, 29 wrz 2012

weronika77 napisał(a)
Witaj Bogdziu! Wierszyki sypiesz z rękawa?
Wczoraj znów obejrzałam zdjęcia z majowego spotkania u Ciebie, Za każdym razem zachwyt. Pozdrawiam!

Nie był to dobry rok do pokazywania , jesli ta zima będzie lepsza to mam nadzieję że znów przyjedziesz w końcu nie masz bardzo daleko.A wierszyki chyba przestanę pisac bo musicie odpocząc od tej ,,literatury".
popcorn 21:04, 29 wrz 2012

Bożenko ale Rh podsadzone niższymi roślinami cudnie wyglądają!
Bogdzia 21:05, 29 wrz 2012

Agacia napisał(a)
U Bogdzi w Rododendronowym Ogrodzie
Wielu ciekawych rzeczy dowiaduję się codzień
Jak karmić ptaki, robić ciasta, zupy, marmolady
To są rady nie od parady!

Miłego weekendu, Bogdziu

Jeśli będą chetni do czytania wierszy to własnie znalazłam nastepcę. bardzo ładnie napisała.
popcorn 21:05, 29 wrz 2012

Nie przestawaj pisać! Myślę że nie tylko ja z przyjemnością czytam Twoje rymowanki! pozdrawiam