Joluś fotki krokusów mogę obiecac ale nie będzie to widok z okna.Pod oknem i na pierwszym planie widoku z okna są rh i na krokusy nie ma tam miejsca, trzeba będzie wyjśc z domu zeby je zobaczyc.
No to mam nadzieję, że będzie Ci się chciało wyjść z domu
Ja mam mało krokusów i nie kupuje więcej, bo w czasie ich kwitnienia rzadko robie wyprawy na działkę ...
No i co to za zakupy w porównaniu do tego co kupuje Danusia w okolicach Warszawy. Zamówiłam jeszcze w sklepie internetowym i jak dotąd cisza.Chciałam kupic coś ładnego znajomej Teresce na imieniny , no kompletnie nic nie było. Nie wiem co jej dam a imieniny trzeciego.
Ach zapomniałam jeszcze w Selgrosie kupiłam 5 worków ziemi i karmnik dla Ani Monte. ( i kiełbasę dla M).A miało byc tak pięknie.
Bogdziu jesteś cudowna bardzo , bardzo, dziękuję za ten karmnik
Zakupy cebulowe też super, ale ja już szukam perełek, bo trochę tego mam, szczególnie tulipków i narcyzów, dzisiaj kopiąc pod róże wykopywałam całe kępy krokusów i przebiśniegów, bo tam był trawnik, a w tym trawniku było ich mnóstwo, ale na nowo po wkopuję
Bogdziu, Bogdziu, to był wyskok jednorazowy
ze mnie przecież pierwsza wierszokletka
słowem niech włada właściwa Poetka
a cebule niczego sobie i ostatecznie chyba całkiem sporo udało Ci się kupić Wiosną będzie się działo...
Od jednorazowych wyskoków się zaczyna. ja tez tutaj jednorazowo napisałam bajkę dla Siaski synka ,a potem się z tego wątek zrobił no i od czasu do czasu sie czułam w obowiązku cos napisac.Cebule faktycznie jak policzyc to trochę sie uzbierało a jeszcze wysyłkowy przyśle to ze 700 powinno byc.
No i co to za zakupy w porównaniu do tego co kupuje Danusia w okolicach Warszawy. Zamówiłam jeszcze w sklepie internetowym i jak dotąd cisza.Chciałam kupic coś ładnego znajomej Teresce na imieniny , no kompletnie nic nie było. Nie wiem co jej dam a imieniny trzeciego.
Ach zapomniałam jeszcze w Selgrosie kupiłam 5 worków ziemi i karmnik dla Ani Monte. ( i kiełbasę dla M).A miało byc tak pięknie.
Bogdziu jesteś cudowna bardzo , bardzo, dziękuję za ten karmnik
Zakupy cebulowe też super, ale ja już szukam perełek, bo trochę tego mam, szczególnie tulipków i narcyzów, dzisiaj kopiąc pod róże wykopywałam całe kępy krokusów i przebiśniegów, bo tam był trawnik, a w tym trawniku było ich mnóstwo, ale na nowo po wkopuję
Aniu wkop koniecznie niech sie takie piękne kwiatki nie zmarnują i podaj na pw swój adres to we wtorek wyslę.
No to ja już teraz proszę o widok z okna na krokusowe pole Zima zleci i będzie pięknie
pozdrawiam
Joluś fotki krokusów mogę obiecac ale nie będzie to widok z okna.Pod oknem i na pierwszym planie widoku z okna są rh i na krokusy nie ma tam miejsca, trzeba będzie wyjśc z domu zeby je zobaczyc.
No to mam nadzieję, że będzie Ci się chciało wyjść z domu
Ja mam mało krokusów i nie kupuje więcej, bo w czasie ich kwitnienia rzadko robie wyprawy na działkę ...
Masz rację co innego ogród przy domu co innego działka. Jak one kwitna to na działce nie da sie jeszcze dłuższy czas posiedziec a z domu na krótko można co jakiś czas wyjśc. Bedę robiła zdjęcia to sie napatrzysz a nie tyle może u mnie co u innych .Pozdrawiam Jolu serdecznie.