Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:43, 29 wrz 2012

jotka napisał(a)
No to ja już teraz proszę o widok z okna na krokusowe pole Zima zleci i będzie pięknie

pozdrawiam

Joluś fotki krokusów mogę obiecac ale nie będzie to widok z okna.Pod oknem i na pierwszym planie widoku z okna są rh i na krokusy nie ma tam miejsca, trzeba będzie wyjśc z domu zeby je zobaczyc.
jotka 21:46, 29 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

No to ja już teraz proszę o widok z okna na krokusowe pole Zima zleci i będzie pięknie

pozdrawiam

Joluś fotki krokusów mogę obiecac ale nie będzie to widok z okna.Pod oknem i na pierwszym planie widoku z okna są rh i na krokusy nie ma tam miejsca, trzeba będzie wyjśc z domu zeby je zobaczyc.

No to mam nadzieję, że będzie Ci się chciało wyjść z domu
Ja mam mało krokusów i nie kupuje więcej, bo w czasie ich kwitnienia rzadko robie wyprawy na działkę ...
Agacia 21:50, 29 wrz 2012

Bogdziu, Bogdziu, to był wyskok jednorazowy
ze mnie przecież pierwsza wierszokletka
słowem niech włada właściwa Poetka

a cebule niczego sobie i ostatecznie chyba całkiem sporo udało Ci się kupić Wiosną będzie się działo...
monteverde 21:52, 29 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
No i co to za zakupy w porównaniu do tego co kupuje Danusia w okolicach Warszawy. Zamówiłam jeszcze w sklepie internetowym i jak dotąd cisza.Chciałam kupic coś ładnego znajomej Teresce na imieniny , no kompletnie nic nie było. Nie wiem co jej dam a imieniny trzeciego.

Ach zapomniałam jeszcze w Selgrosie kupiłam 5 worków ziemi i karmnik dla Ani Monte. ( i kiełbasę dla M).A miało byc tak pięknie.

Bogdziu jesteś cudowna bardzo , bardzo, dziękuję za ten karmnik

Zakupy cebulowe też super, ale ja już szukam perełek, bo trochę tego mam, szczególnie tulipków i narcyzów, dzisiaj kopiąc pod róże wykopywałam całe kępy krokusów i przebiśniegów, bo tam był trawnik, a w tym trawniku było ich mnóstwo, ale na nowo po wkopuję
Bogdzia 22:08, 29 wrz 2012

Agacia napisał(a)
Bogdziu, Bogdziu, to był wyskok jednorazowy
ze mnie przecież pierwsza wierszokletka
słowem niech włada właściwa Poetka

a cebule niczego sobie i ostatecznie chyba całkiem sporo udało Ci się kupić Wiosną będzie się działo...

Od jednorazowych wyskoków się zaczyna. ja tez tutaj jednorazowo napisałam bajkę dla Siaski synka ,a potem się z tego wątek zrobił no i od czasu do czasu sie czułam w obowiązku cos napisac.Cebule faktycznie jak policzyc to trochę sie uzbierało a jeszcze wysyłkowy przyśle to ze 700 powinno byc.
Bogdzia 22:10, 29 wrz 2012

monteverde napisał(a)

No i co to za zakupy w porównaniu do tego co kupuje Danusia w okolicach Warszawy. Zamówiłam jeszcze w sklepie internetowym i jak dotąd cisza.Chciałam kupic coś ładnego znajomej Teresce na imieniny , no kompletnie nic nie było. Nie wiem co jej dam a imieniny trzeciego.

Ach zapomniałam jeszcze w Selgrosie kupiłam 5 worków ziemi i karmnik dla Ani Monte. ( i kiełbasę dla M).A miało byc tak pięknie.

Bogdziu jesteś cudowna bardzo , bardzo, dziękuję za ten karmnik

Zakupy cebulowe też super, ale ja już szukam perełek, bo trochę tego mam, szczególnie tulipków i narcyzów, dzisiaj kopiąc pod róże wykopywałam całe kępy krokusów i przebiśniegów, bo tam był trawnik, a w tym trawniku było ich mnóstwo, ale na nowo po wkopuję

Aniu wkop koniecznie niech sie takie piękne kwiatki nie zmarnują i podaj na pw swój adres to we wtorek wyslę.
monteverde 22:11, 29 wrz 2012

Bogdziu ani jednej cebulki nie zmarnuję, te cebulki maja dla mnie wartość sentymentalną po ludziach , których już nie ma
Bogdzia 22:13, 29 wrz 2012

jotka napisał(a)

pozdrawiam

No to mam nadzieję, że będzie Ci się chciało wyjść z domu
Ja mam mało krokusów i nie kupuje więcej, bo w czasie ich kwitnienia rzadko robie wyprawy na działkę ...

Masz rację co innego ogród przy domu co innego działka. Jak one kwitna to na działce nie da sie jeszcze dłuższy czas posiedziec a z domu na krótko można co jakiś czas wyjśc. Bedę robiła zdjęcia to sie napatrzysz a nie tyle może u mnie co u innych .Pozdrawiam Jolu serdecznie.
Mala_Mi 22:13, 29 wrz 2012

Bożenko.... podsadzone krzaczki .... mi też się podobają.... hosty jak sie rozrosna będzie cudnie.... Miodunki są ładne też
Bogdzia 22:14, 29 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Bogdziu ani jednej cebulki nie zmarnuję, te cebulki maja dla mnie wartość sentymentalną po ludziach , których już nie ma

No tak Aniu to są bezcenne.Na wiosnę pokaż te bezcenne kwiatki to sie pozachwycamy.