Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

popcorn 17:21, 12 sie 2014

Bożenko, pozdrawiam! U nas kropi - jak na złość w godzinach "po pracy".. ech
buziam!!
Madzenka 18:42, 12 sie 2014

Pozdrawiam ze slonecznego Wroclawia
gierczusia 20:40, 12 sie 2014

Bogdzia napisał(a)

Nie sadze by ograniczał dostęp , po prostu mają duże powodzenie. Szkoda ze nie mówiłas przed spotkaniem u mnie bo kilka mogłam kupic u najbliższego ogrodnika a i u Ciepłuchy też byłyśmy. W tym roku może też bedą ale musialabys przyjechac.

... Bogdziu.. Dla mnie przyjazd do Ciebie to nie jest " musiałabyś "tylko .." ale super ".... Ale nie wiem czy dam radę...zobaczymy jeszcze oki ??

Bardzo duże powodzenie mają to prawda..muszą być świetne .. Nie wiedziałam ,że Cieplucha jest tam gdzieś koło Ciebie .. Ależ z Ciebie Szczęściara

Buziaki
Bogdzia 20:49, 12 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Hahaha, jak zwykle, Bogdziu przesadzasz, a doskonale wiesz, że to było powiedziane z ironią (w znaczeniu: że masz wspaniały ogród, a rośliny zachwycające i to nie tylko w momencie posadzenia )

Miłego

Agata ja sie znam na zartach i ani na chwilę nie pomyślałam ze piszesz złośliwie czy masz jakiś inny cel. w tej samej konwencji Ci odpisałam. A tak na poważnie to ze zdjęc moich róż widac ze są piekne i kwitną cudnie, szkoda ze w rzeczywistości jest inaczej. Mam sporo róż bo 30 na pewno jest a może i więcej ale giną przy wielkich krzakach rh. Na jesieni dokupie kilka polecanych przez Vivę , moze też przez Anię .Pozdrówka sle.
Bogdzia 20:51, 12 sie 2014

popcarol napisał(a)
Bożenko, pozdrawiam! U nas kropi - jak na złość w godzinach "po pracy".. ech
buziam!!

U mnie nie kropiło , trochę w ogrodzie popieliłam , troche pospacerowałam , przy jeziorku posiedziałam, w końcu jest chłodniej i mozna to wszystko robic. Pozdrówka Karola , pakuj się na wyjazd:0
Bogdzia 20:53, 12 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Pozdrawiam ze slonecznego Wroclawia

Łodz i okolice też sloneczne ale i temperaturka fajna dziś była. W koncu jak bez nadmiernego pocenia się. Pozdrówka..
Bogdzia 20:58, 12 sie 2014

gierczusia napisał(a)

... Bogdziu.. Dla mnie przyjazd do Ciebie to nie jest " musiałabyś "tylko .." ale super ".... Ale nie wiem czy dam radę...zobaczymy jeszcze oki ??

Bardzo duże powodzenie mają to prawda..muszą być świetne .. Nie wiedziałam ,że Cieplucha jest tam gdzieś koło Ciebie .. Ależ z Ciebie Szczęściara

Buziaki

Do Ciepłuchy mam ze 35 km ale to nie jest bardzo dużo, a mója najbliższa ogrodniczka (1 km) od dwóch lat ma od niego rh , pewnie w przyszłym roku tez bedzie miała. Poczekamy zobaczymy , na razie do wiosny daleko.Szczęściara to ja nie jestem bo co z tego że Ciepłucha blisko jak nie mam gdzie sadzic.Pozdrówka śle. Czy ta lilija to Ci nie zakwitła w tym roku?????
Bogdzia 21:03, 12 sie 2014

Dziś trochę połaziłam po ogrodzie , trochę popieliłam i znalazłam kilka siewek azalii, całkiem juz duże tylko poobgryzane bo w chwastach rosły i robale sobie używaly ile chciały.

agatanowa 21:23, 12 sie 2014

Faktycznie, siewki azalii
Kondzio 21:25, 12 sie 2014

Bogdziu mam pytanko zakwitł mi rh czy to normalne czy mam sie martwić