Gdzieś jest watek żeby te same grzadki w różnych porach roku pokazywac. Nie bede tam wklejac bo nie mam rarytasów ale tu mogę. Tak się zmienia moje jeziorko.
Bożenko, szczerze powiem, nie wiem który obraz jeziorka w porach roku wybrać, bo każda mnie się podoba chyba trzeba jakaś technikę focenia opanować, czyli rośliny w stadium pór roku i miesiąca? tak samo rabaty
Jak tam kurs, fajny?
Bogdziu, to jeziorko masz bardzo urokliwe o każdej porze roku Jeśli chodzi o fotki dzięcioła zielonego, to robiłam, ale mam za słaby aparat i niestety dobrze nie widać, za to mogę go bardzo często obserwować przez okno na mrówkowym obiedzie (czasem są dwa)
Bożenko cudowne jest twoje jeziorko, wkomponowane w teren jakby było tam od zawsze.
Masz wspaniały dar takiego naturalnego tworzenia. Ogród jest wpisany w ten wspaniały las, plecy ogrodu.
To i ja dodam, ze do nas para dzięciołów przylatuje, ale mam problem z dzikimi gołębiami, w lasku ze 40 lub więcej tego siedzi i będę miała co zbierac z trawnika wróble to na stałe rezydują, ale na nowo kosy widzę