Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

agatanowa 17:39, 17 lis 2014

Hej Bozenko,

Najwieksze RH zwiesiły liscie w dół, to chyba z suszy?
zostawiam pozdrowienia
aaa i patrzac na jeziorko - widze ze u Ciebie o kazdej porze pieknie - a u mnie juz zgnilizna, pozniej dojdzie pustka zimowo- wczesno wiosenna
Dorota123 18:05, 17 lis 2014

Jak ja lubię oglądać ten Twój ogród Zaglądam co dziennie w oczekiwaniu na zdjęcia. Dziś są i tak fajnie pokazane jak się zmienia wygląd danego miejsca na przestrzeni roku.
Dodam, że Twój ogród należy to tych ulubionych, do których systematycznie się zagląda.
popcorn 19:00, 17 lis 2014

Klon! Ujęcia z jeziorkiem w różnych porach roku świetne
Macham, Bożenko!!
Bogdzia 19:54, 17 lis 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Piękne jeziorko o każdej porze roku

Dziękuję Bogusiu . Pozdrawiam.
Bogdzia 19:56, 17 lis 2014

Milka napisał(a)
Bożenko, szczerze powiem, nie wiem który obraz jeziorka w porach roku wybrać, bo każda mnie się podoba chyba trzeba jakaś technikę focenia opanować, czyli rośliny w stadium pór roku i miesiąca? tak samo rabaty
Jak tam kurs, fajny?

Irenko jaką technikę foto chcesz opanowac , fajne zdjecia robisz. Na kursie nie byłam ostatnio ale wiele wiadomości ciekawych było co wiem z relacji Anipli, w tym tygodniu mam nadzieje ze juz będę.
marzena 19:56, 17 lis 2014

Bogdziu, jeziorko wraz z otoczeniem oczywiscie przepiękne
Bogdzia 19:58, 17 lis 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Bogdziu, to jeziorko masz bardzo urokliwe o każdej porze roku Jeśli chodzi o fotki dzięcioła zielonego, to robiłam, ale mam za słaby aparat i niestety dobrze nie widać, za to mogę go bardzo często obserwować przez okno na mrówkowym obiedzie (czasem są dwa)

Zazdroszzczę Ci tych widoków.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:01, 17 lis 2014

Mariusz napisał(a)
Przepięknie, jeziorko wygląda niesamowicie naturalnie.
Zostawiam cieplutkie pozdrowienia

Dzieki Mariusz ja zawsze podziwiam u Ciebie taką naturalnośc i pozorna swobodę w nasadzeniach, miło mi wiec że jeziorko za takie uważasz. O taki efekt mi chodziło żeby wyglądało jakby sama przyroda sie rządziła .Niestety rh to juz nie nasze rośliny i wprowadzaja troche sztuczności ale kocham je i tak już zostanie.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:03, 17 lis 2014

anka_ napisał(a)
Bożenko cudowne jest twoje jeziorko, wkomponowane w teren jakby było tam od zawsze.
Masz wspaniały dar takiego naturalnego tworzenia. Ogród jest wpisany w ten wspaniały las, plecy ogrodu.

Las dużo znaczy w moim ogrodzie , cieszę sie bardzo z niego i faktycznie on narzuca styl ogrodu.Miło mi jesli Ci sie podoba , dziękuje.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:05, 17 lis 2014

Milka napisał(a)

To i ja dodam, ze do nas para dzięciołów przylatuje, ale mam problem z dzikimi gołębiami, w lasku ze 40 lub więcej tego siedzi i będę miała co zbierac z trawnika wróble to na stałe rezydują, ale na nowo kosy widzę

Irenko przestań karmic psy i ptaki (jesli karmisz) na ogrodzie to zmienią miejsce pobytu , niestety nie od razu , trzeba je przetrzymac.