Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:43, 02 sty 2015

alinak napisał(a)
Bogdzia piszesz u Gabrieli

[ Ja już nie mogę sie doczekac naszego spotkania. Miłej zabawy i jak najwęcej fajnych spotkań w tym roku.]

Bożenka a gdzie się coś szykuje ?,coś większego ?,gdzie? co ?jak? i dlaczego ja nic nie wiem ?.
no nie można ani tygodnia odstawić forum do kąta .

Grupa łódzka ma sie spotkac w lutym na naukę dekupażu i nie tylko a z tego co czytam u Gabrieli ma byc podobne spotkanie.
anka_ 20:55, 02 sty 2015

Bożenko ależ specjały serwujesz skrzydlatym. A u mnie nawet słonecznika nie mogę kupić.
Paszteciki przepyszne- dzisiaj piekłam.
Bożenko życzę Wam aby ten nowy rok który nadszedł przyniósł zdrowie i spokój, mnóstwo radości i pogodnych dni.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Krys 21:16, 02 sty 2015

Bożenki witam poświatecznie i dołączam się do wszystkich cudownych życzeń,samych radości i duuuuzo zdrowia w Nowym Roku zaległości nie nadrobię ale paszteciki wychwyciłam i jutro piekę
pozdrawiam i buziaki przesyłam
makkasia 21:18, 02 sty 2015

Bożenko dzięki Tobie zaczynam rozpoznawać ptaki chociaz u mnie z nimi krucho. Pięknego Nowego Roku życzę i szczęśliwego, zdrowego jego smakowania
ściskam
weronika77 23:14, 02 sty 2015

Bogdziu, zaglądam, jak dajesz radę w taką brzydką zimę...
widzę, że radzisz sobie dobrze, a nawet zaangażuję M do Twoich pierożków, bo polubił takie drobne prace.
U mnie śniegu i słońca brak, do wiosny daleko, ratuje mnie nasz ulubiony "sułtan". Wczoraj i dzisiaj oglądałam film o królowej angielskiej i też mi się podobał, dokumentalny. Pozdrawiamy z
najlepszymi życzeniami na 2015 rok.
Madzenka 23:50, 02 sty 2015

Ciekawe czy ptakom smakowała karma z zologicznego?
aldonaz 00:01, 03 sty 2015

Bożenko, życzę Ci wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Napia 11:20, 03 sty 2015

Szczęśliwego Nowego Roku! Spełnienia marzeń, radości i zdrowia życzę z całego serca!

Mrożona karma dla rudzików całkiem mnie rozbroiła czy można ją też podawać innym ptakom?

Pozdrawiam ciepło
Mala_Mi 11:40, 03 sty 2015

Robaki w lodówce.. nic dziwnego .. jak miałam akwarium to też tak je trzymałam
U nas odwilż straszna... kiepskie teraz te zimy.. albo nie ma zimy, albo jest sam mróz..... Ale już dnia przybywa
Bogdzia 16:30, 03 sty 2015

anka_ napisał(a)
Bożenko ależ specjały serwujesz skrzydlatym. A u mnie nawet słonecznika nie mogę kupić.
Paszteciki przepyszne- dzisiaj piekłam.
Bożenko życzę Wam aby ten nowy rok który nadszedł przyniósł zdrowie i spokój, mnóstwo radości i pogodnych dni.

Dwa dni ptaszki jadly robale ale jak ziemia rozmarzła to ich już nie tknęły , szukają w ogrodzie zywych.