Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:13, 10 lut 2015

anabuko1 napisał(a)
Śliczne piwonijki:0
I jaki duży ma kwiat.
Muszę poszukać gdzieś swjoe i je wam pokazać

Chętnie obejrze tylko daj znac jak wstawisz.
Kasya 21:15, 10 lut 2015

A co ta Ewelina ?
Niesamowite kwiaty

edit:

juz wiem w telefonie kiepsko widac
Mala_Mi 21:24, 10 lut 2015

Bogdzia pies po stresie topielcowym dochodzi do siebie, jeszcze mokry ... dopiero wstał po takim szoku
Moja Ewelina to świeży nabytek z zeszłego roku... chociaż nie lubię mdłych kolorów to ta piwonia mnie zachwyca Ale foto z linijką to pełny profesjonalizm
Trzymam kciuki .. musi być lepiej.
Napia 08:02, 11 lut 2015

Bogdzia napisał(a)

W bieli to Album Novum , lub Peter Tigerstedt (trudno dostac) lub Eskimo.Mniejsze w różu to Fantastica lub Ann Lindsay , no chyba zeby jeszcze azalie japońskie np Kermesina (różowa) lub Orlice (fiolet).

Dziękuję bardzo, bardzo! Wieczorem obejrzę wszystkie, a teraz zmykam i życzę dobrego dnia
mira 08:22, 11 lut 2015

Bogdziu relację ze spotkania widziałam, cudności tam naprodukowaliście no i łódzka grupa rośnie w siłę

Nie doczytałam się o planach a stale ktos coś pisze to muszą być jakieś odlotowe, więc zdrowia i sił.
A wertkulator mam taki jak Ty i jest super u mnie wystarcza, zresztą tak mi się wydaje bo go nie obsługuję

pozdrawiam
Anita1978 12:45, 11 lut 2015

Jestem w Karpaczu. Tutaj chyba są dobre warunki dla rh bo w każdym przedogródku są takie okazy

Nie mogłam się powstrzymać żeby ci ich nie pokazać
Bogdzia 13:11, 11 lut 2015

Anitko znam rodki z tych okolic , to jedyne takie piękne okazy w Polsce.Są zachwycające , widac warunki faktycznie mają dobre,słyszałam że to dzieki kiedys spadającym kwaśnym deszczom przez które usychały lasy , ale czy to prawda to nie wiem.Baw sie dobrze bo ferie niedługo się kończą.
Bogdzia 13:14, 11 lut 2015

mira napisał(a)
Bogdziu relację ze spotkania widziałam, cudności tam naprodukowaliście no i łódzka grupa rośnie w siłę

Nie doczytałam się o planach a stale ktos coś pisze to muszą być jakieś odlotowe, więc zdrowia i sił.
A wertkulator mam taki jak Ty i jest super u mnie wystarcza, zresztą tak mi się wydaje bo go nie obsługuję

pozdrawiam

Mój wertykulator wygląda tak

Planów mamy wiele i faktycznie fajne w tym wycieczka do Wojsławic i do Niemiec do ogrodu (własciwie parku) z rh.
Bogdzia 13:16, 11 lut 2015

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia pies po stresie topielcowym dochodzi do siebie, jeszcze mokry ... dopiero wstał po takim szoku
Moja Ewelina to świeży nabytek z zeszłego roku... chociaż nie lubię mdłych kolorów to ta piwonia mnie zachwyca Ale foto z linijką to pełny profesjonalizm
Trzymam kciuki .. musi być lepiej.

Jak Twoja z zeszłego roku to moja ma dwa lata a nie trzy, faktycznie masz racje.Mnie tez niezbyt się podobała na obrazku że te preciki niezbyt pasują do białych płatków ale wielkośc kwiatów robi z niej cudna roślinę, wszystkim polecam. Piesio biedny i wy przy nim też ale taka jest starośc.
Zielona 13:20, 11 lut 2015

Bożenko - jestem dopiero w połowie stycznia z nadrabianiem u Ciebie, ale melduję się po przerwie.

Czytam też na bieżąco i podziwiam piękne efekty prac podczas spotkania i.. plany tegoroczne. Czyżbyś wybierała się do Hamburga?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies