Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 06:30, 13 cze 2015

Boźenko, to ta sama co u mnie, cudna, a ta druga tez pieknosc nad pieknosciami, fajnie,, ze tez ci podlało
Kasya 07:59, 13 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
U mnie zaraz po podlaniu ogrodu była burza. Lało jak z cebra. Podlało mi ogród i chyba w sama pore bo upały wielkie zapowiadaja. Pewnie na dlugo tego deszczu nie wystarczy przy upałach ale rośliny już padały mimo codziennego podlewania. Trawnik w rude wyschniete łaty , wiec dobrze ze w koncu deszcz przypomnial sobie o moim ogrodzie. Niestety od tej burzy zginął człowiek i to jest okropne.

U mnie lało w nocy ale ja na wszelkii wypadek podlałam wieczorem ogród
Oj dobrze popadalo... Nareszcie ciekawe czy mój skalniak nie splynął
Bo 2 piwonie które zakwitly wiszą w dół
Urszulla 18:13, 13 cze 2015

Czekam na deszcz u nas. Chyba dopiero w pon.- ogród przeżywa suszęzdjęć jeszcze nie zgrałam,napiszę jak będą.

Dałam wreszcie miłej niedzieli Ci życzę
an_tre 00:02, 14 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
A tu nastepna pięknosc. Też kilka lat nie kwitła , ten rok jest pierwszy i od razu kilka kwiatów. Podobała mi sie zawsze u Irenki , w końcu mam swoją.Krinkled White.

... Bożenko to już wiem jak moja się nazywa w ubiegłym roku kwitła jednym kwiatkiem a teraz jest ich nawet sporo, tylko ich zapach nie powala...
miłej niedzieli życzę i znowu wybywam na tydzień
pa do następnego spotkania tu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
mirkaka 06:19, 14 cze 2015

Susza daje się we znaki i u mnie, dzisiaj rano trochę popadało, myślałam że podleje ogród a to już koniec deszczyku Ale zazdroszczę Wam tych burz z deszczem.
Bogdzia ta piwonia która zakwitła Ci po wielu latach to kolor ma taki liliowy jak na zdjęciu ? cudna jest, Ja ma b.podobną ale płatki są różowe.
paniprzyroda 09:13, 14 cze 2015

Piwonie śliczne U Jankosi nie będę. Miłej wycieczki i czekam na fotki
07_Rene 09:22, 14 cze 2015

Piwonia wyjątkowa. Na takie piękności można czekać.
Widzialam też róże ☺
U mnie taka susza, że ziemia pęka. Wszystkie burze bokiem przechodzą. A moje podlewanie to za mało
Bogdzia 10:33, 14 cze 2015

Milka napisał(a)
Boźenko, to ta sama co u mnie, cudna, a ta druga tez pieknosc nad pieknosciami, fajnie,, ze tez ci podlało

Czytałam u Ciebie o gradzie, straszne. U mnie dzis pochmurno , piwonie sie pozamykały. Boje sie zeby tez gradu i ulewy nie było bo jedziemy do Jankosi i fajnie by było obejrzec jej ogród ale nie w deszczu czy ulewie a na razie nieciekawie to wygląda.Miłej niedzieli.
Bogdzia 10:34, 14 cze 2015

Kasya napisał(a)

U mnie lało w nocy ale ja na wszelkii wypadek podlałam wieczorem ogród
Oj dobrze popadalo... Nareszcie ciekawe czy mój skalniak nie splynął
Bo 2 piwonie które zakwitly wiszą w dół

Dobrze że popadalo i że sie ochłodziło ale nie musi zaraz w skrajnosci popadac ta pogoda.Pozdrówka.
Bogdzia 10:35, 14 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Czekam na deszcz u nas. Chyba dopiero w pon.- ogród przeżywa suszęzdjęć jeszcze nie zgrałam,napiszę jak będą.

Dałam wreszcie miłej niedzieli Ci życzę

Ula , byłam , widziałam.Buziaki.