Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Urszulla 20:11, 14 cze 2015

Coraz więcej chciejstw się rodzi przy tylu fotkach na O. współczuję Ci że masz ciężko coś wcisnąć nowego. A piwonie już miejsca trochę zajmują.
jankosia 22:40, 14 cze 2015

Bogdziu ten powojnik od ciebie to będzie prześliczny, właśnie go wygooglałam. Jest dokladnie taki jak lubię. Dziękuję ci bardzo za wizytę. Żałuję tylko że jakoś tak niechcący wypadła w środku remontów i w ogóle bałaganu. Mam nadzieję że taka ilość chwastów nie będzie cię straszyła po nocach Może w sierpniu jak przyjedziecie do Krysi i na święto kwiatów to wejdziecie też do mnie? Obiecuję powyrywać wtedy chwasty wyższe niż 15 cm, barwinek zostaje
Bogdzia 22:45, 14 cze 2015

Kochani dopiero dotarłam do domu. Nic juz dzis nie napisze i nie wstawię zdjec. Wszystko jutro dopiero. Buziaki.
Moniko serdeczne dzieki za bardzo miły dzień i wieczór. Nigdy jeszcze nie bylismy tak długo u nikogo wiec wiadomo że było super. Dziekuje serdecznie.
Krys 23:20, 14 cze 2015

Bożenko dzięki za bardzo miłe spotkanie do następnego
Margarete 23:56, 14 cze 2015

Bożenko było miło i serdeczność Moniki, i pyszności i fajne miejsce, i świetne towarzystwo...wszystko to spowodowało że i ja nie czułam upływającego czasu. Dzieki za fajnie spędzony razem czas. Do nastepnego razu !
Mala_Mi 01:01, 15 cze 2015

Buuu fotek nie ma.
Ale piwonia cudna.. aż powzdychałam do ślicznoty
Miałam KOndzia z Andrzejem.. i dostałam piwonię .. Nippon Beauty.... myślałam o niej. i mam.. teraz tylko miejscówkę znaleźć.
Byliny pokazujesz... to fakt, ale czekam na kolejne .. masz tego dużo

Masz bonusa na PW.... pierwsze skoki Muminka do wody
popcorn 08:56, 15 cze 2015

Bożenko, zapomniałam Ci dać kulki czosnkowe a leżały przygotowane na podjeździe buu..
następnym razem nie zapomnę!
dzięki za przemiłe spotkanie, do następnego, buziaki!
rozark 09:22, 15 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

Reniu co z jutrem?????????

Może wybierzemy się 24? Gdyby prognozy pogody były paskudne to będziemy korygować na bieżąco ,

piwonie piękne,

dziękuję za urocze spotkanie i liczę, że zdradzisz mi przepis na to pyszne ciasto, które przywiozłaś

Nikita 09:42, 15 cze 2015

Bogdziu cudowne spotkanie, uroczy ogród, przemiła gospodyni... fantastycznie spędzone popołudnie i wieczór! Fajnie że mogłyśmy znowu się spotkać i super spędzić czas.
Pa pa, do zobaczenia wkrótce

Edit: nie wybaczalny błąd już poprawiony!!!!!!!
ren133 09:44, 15 cze 2015

rozark napisał(a)

Może wybierzemy się 24? Gdyby prognozy pogody były paskudne to będziemy korygować na bieżąco ,

piwonie piękne,

dziękuję za urocze spotkanie i liczę, że zdradzisz mi przepis na to pyszne ciasto, które przywiozłaś

Mi tez było miło i ... też uśmiecham się o przepis
Pozdrawiam