Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 07:18, 20 cze 2015

Kasya napisał(a)

moge wyslac
juz byli tacy co z workiem do mnie po gline przyjezdzali

Dla mnie worek za malo , jakis samochód z glina by był potrzebny a chociaz pół samochodu. Pozdrówka.
Kasik 08:47, 20 cze 2015

Bożenko- ależ piękne masz różyczki. Mnie zachwyciły bardzo te pnące, choć i pozostałym nieczego nie brakuje. Przyszedł i na nie czas - ogrody ukwiecone różami zapraszają swym urokiem. W moim ogrodzie w tym roku ciut gorzej Ale muszę sie przyznać, że nie dałam im jeść i muszę to koniecznie zrobić. Myślę, że jeszcze nie jest za późno.

U mnie w bólach powstaje kolejna rabata. Dziś może uda nam sie posadzić trochę roślin, bo cały czas deszcz nam przeszkadza.

Pozdrawim CIę w ten sobotni dzień.
Madzenka 09:14, 20 cze 2015

Jak zwykle zachwyciłam się oglądajac Twój ogród. Jak nie rh, to piwonie, teraz róze i wiele wiele innych roslin.
Chyba musisz Bogdziu zmienic nazwę , bo masz ogród 1000 gatunków, kazdy rownie piekny
I prosze nie narzekac na roze, bo masz tak piekne ze eh!!!
Czy Ty tez masz tak jak ja , ze stoisz nad swiezo rozwiniętym pakiem rózy i wzdychasz? Co mi nowe rozkwitają ro stoje i sie gapie. Nawet nie przypuszczałam, ze mozna spędzać tyle czasu patrząc na rosliny
anka_ 10:45, 20 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

Dla mnie worek za malo , jakis samochód z glina by był potrzebny a chociaz pół samochodu. Pozdrówka.

A u mnie leży duuuuża góra gliny po kopaniu stawu. Zapraszam.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Urszulla 12:43, 20 cze 2015

Bogdziu, od wczoraj siedzę w Twoim ogrodzie...jest co oglądać a Ty narzekasz na róże......jak piszecie o glinie do róż to sobie pomyślałam "kupować tylko róże i sadzić" i to nie po raz pierwszy ta myśl....a właściwie chyba najlepszy kierunek
Krys 14:08, 20 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

Ja tez mam halde gliny chetnych zapraszam pozdrowka
zbigniew_gazda 15:58, 20 cze 2015

Bożenko swoich róż nie porównujemy z innymi ale kochamy takie jakie mamy. Najważniejsze to aby były zdrowe.
ZielonaAnia75 19:43, 20 cze 2015

Bogdziu, czy polecasz Eden Rose? Czy ona potrzebuje podpór? Czy jest mocną, nie chorującą różą? Chciałabym ją posadzić jako pojedynczy krzaczek dość wyeksponowany. Mam jeszcze inne typy np. różę Emshorn i zastanawiam się na którą postawić. Zależy mi żeby kwitła jak najdłużej.
mala 21:07, 20 cze 2015

Cudne róże....zakochałam się w nich ja mam trzy w ogrodzie i zawsze stoję nad ich kwiatami i się wpatruję w nie jak w obrazek...uwielbiam je
Bogdzia 21:26, 20 cze 2015

Kasik napisał(a)
Bożenko- ależ piękne masz różyczki. Mnie zachwyciły bardzo te pnące, choć i pozostałym nieczego nie brakuje. Przyszedł i na nie czas - ogrody ukwiecone różami zapraszają swym urokiem. W moim ogrodzie w tym roku ciut gorzej Ale muszę sie przyznać, że nie dałam im jeść i muszę to koniecznie zrobić. Myślę, że jeszcze nie jest za późno.

U mnie w bólach powstaje kolejna rabata. Dziś może uda nam sie posadzić trochę roślin, bo cały czas deszcz nam przeszkadza.

Pozdrawim CIę w ten sobotni dzień.

A u mnie deszcz pokropił tylko troszke i dopiero o 7 wieczorem. Zajrze zobaczyc tą nową rabatkę.Pozdrówka.