Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

aldonaz 23:59, 01 lis 2012

Jaka śliczniutka! W tym roku też się poważnie biorę za dokarmianie ptaszków. Gdzie można kupić większą ilość słonecznika?
ana_art 00:03, 02 lis 2012

znalazłam tutaj
http://allegro.pl/listing.php/search?category=1528&sg=0&string=s%C5%82onecznik
Madzenka 08:08, 02 lis 2012

Dziewczyny odtrąbcie kiedy mam tę łazienkę zamknąć ... Wodę muszę odpompować
Zdjęcia pataszków jak zwykle cudne Bożenko. pozdrawiam i życzę słonecznego dnia.
Bogdzia 08:35, 02 lis 2012

aldonaz napisał(a)
Jaka śliczniutka! W tym roku też się poważnie biorę za dokarmianie ptaszków. Gdzie można kupić większą ilość słonecznika?

Popatrzyłam w link przesłany przez Anię i ceny są takie same jak ja kupuję na rynku od chłopa który sprzedaje pokarm dla kur i innego ptactwa. Ja bym tylko nie kupowała tego gdzie zaznaczają że dla dzikiego ptactwa bo mi to podejrzane jakby się zabezpieczali że domowemu może zaszkodzic.
Bogdzia 08:39, 02 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny odtrąbcie kiedy mam tę łazienkę zamknąć ... Wodę muszę odpompować
Zdjęcia pataszków jak zwykle cudne Bożenko. pozdrawiam i życzę słonecznego dnia.

Marzenko powiem szczerze że te mrozy ktore były to moim zdaniem już powinnaś rozmontowac układ (ale zabrzmiało- politycznie) . W tych urządzeniach są bardzo cienkie rurki i zawory kulkowe które już przy małym mrozie łatwo sie psują. ja bym już przy +5 rozmontowała bo nigdy nie masz pewności czy sie w prognozie nie pomylą i w nocy nie będzie poniżej zera.
Mala_Mi 10:34, 02 lis 2012

My chyba jutro zamkniemy prysznic.. ale wodę będą mieć dolewaną z wiadra do niecki Niech się pluskają puki mogą... A i my mamy na czym oko zwiesić..
anipla 12:32, 02 lis 2012

Witaj
Przyleciałam się przywitać i choć troszkę ogarnąć moje zaległości...
Dziękuję że zaglądałaś i za rady.
Pozdrawiam serdecznie Anita
eliza3 17:08, 02 lis 2012

Witaj, wpadłam, aby zobaczyć co słychać, bo nie było mnie kilka dni. Jak zwykle śliczne ptaszki, ale sikorki wyjątkowo piękne, czyściutkie, puszyste... już zakupiłam słonecznik, trzeba tylko karmnik powiesić i będę swoje na żywo podziwiać, ale zdjęć nie będzie, bo to wyższa szkoła jazdy
Bogdzia 17:51, 02 lis 2012

asc napisał(a)
My chyba jutro zamkniemy prysznic.. ale wodę będą mieć dolewaną z wiadra do niecki Niech się pluskają puki mogą... A i my mamy na czym oko zwiesić..

Mówią że będzie jeszcze ciepło ale jednak to juz poźna jesień i trzeba pilnowac by w porę wyjąc wszystkie urzadzenia by ich nie popsuc.U mnie kaskada juz tez rozmontowana i dobrze bo było -8 więc całkiem zimno, a ptaszki w niezbyt głebokiej misce tez sie wykąpią. super są do tego kuwety fotograficzne ale niestety z tworzywa więc wygląd niezbyt ciekawy.
Bogdzia 17:53, 02 lis 2012

anipla napisał(a)
Witaj
Przyleciałam się przywitać i choć troszkę ogarnąć moje zaległości...
Dziękuję że zaglądałaś i za rady.
Pozdrawiam serdecznie Anita

Anitko zaglądam nawet jak nic nie piszę w końcu najbliższą sąsiadkę muszę odwiedzac.