Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Krys 16:46, 03 sty 2016

Bogdzia napisał(a)

Siebie tez próbuję ogrzac

Bozenko wielki dzieki za tę powtórkę ,to moje ulubione
Bogdzia 16:47, 03 sty 2016

Krys napisał(a)

Bozenko wielki dzieki za tę powtórkę ,to moje ulubione

To jak wiesz zdjecia Anitki, muszę przyznac ze mnie tez sie podobaja , bardziej niz moje.
Agania 16:48, 03 sty 2016

Dzieki za doładowanie kolorami od razu mi cieplej, kiedy 15 stopni na minusie, moje rodki bardzo pomarszczone, ale każdy chroni zasoby wody jak może
Wszystkiego Naj w Nowym Roku
sylwia_slomc... 17:00, 03 sty 2016

Nie patrzyłam pod włókninę ,ale moje narzucone to może im ciut cieplej....mam nadziejęTylko , że moje maluchy są jeszcze
Myślę nad dosadzeniem w tym roku azalii na dużym ogrodzie im łatwiej będzie przetrwać na moim wygwizdowie/patelni niż rodkom, a na RH przyjdzie czas jak drzewa podrosną
jona 17:01, 03 sty 2016

Też się załapałam na terapię kolorem . Od razu lepiej i cieplej się robi Chociaż i tęsknota z wiosną ogarnia też.
Gabriela 17:48, 03 sty 2016

Bogdziu, wszystkiego ogrodowego w Nowym Roku - żeby wody dla różaneczników było w sam raz i mrozu już niewiele. Podobno mróz się już kończy.
Pięknie grzejesz fotografiami, ja się też grzeję wspomnieniami z podróży i żywym ogniem z kominka. W takie dni, żałuję że nie żyję gdzie indziej. Przed chwilą wypuszczałam kota na pole, że też chce mu się wychodzić.
18:01, 03 sty 2016
Bogdziu.....marzę o takim widoku na własne oczy

te kolory mnie zachwycają

jakie niskie odmiany azali czy drobnolistnych RH szczególnie polecasz?

muszę chyba już listę na front robić? ...zapewne jakieś z przypadku kupię bo akurat spotkam ładne ..... ale jak napiszesz, że jakieś konkretne odmiany obowiązkowe ..to będę szukać

Basilikum 18:22, 03 sty 2016

alez tu kolorowo i energetycznie
Dorota123 19:36, 03 sty 2016

Uwielbiam Ten Twój ogród, zawsze chętnie oglądam fotki. Prawdziwa radość z nich bije, ale czytam o kłopotach z wodą i to jest przerażające. Moje też w ubiegłym roku podlewane były znacznie oszczędniej, bo wody brakowało w studni.

Wchodzę do Ciebie i marzy mi się taki ogród jak Twój, pobiegnę do Hortensjady i chcę mieć dużo hortensji, dlatego RH podsadziłam hortensjami. Wiem, że mam ciasno, ale ja taka pazerna na te rośliny jestem i nic na to nie poradzę.
Pozdrawiam cieplutko.
Urszulla 20:36, 03 sty 2016

A ja tu sobie wstawię leżaczek

czytając wcześniejsze rozważania dodam, że kobiety tak mają że się martwią, bo zawsze chciałyby żeby wszystko było idealnie, dobrze i pięknie. A tu życie bywa przewrotne i nam daje w kość.
Ja nic nie okryłam bo byłam zajęta świętami i teraz żałuję co będzie to będzie.