Troszke mnie nie bylo ale gdy tylko wracam zagladam, zawsze...
Gdy ogladam zdjecia ogrodow, kwiatow, rabat...opis tego co widze jest taki prosty, tak latwo napisac mi co mnie zachwyca...
U Ciebie Bogdziu jest zupelnie inaczej....patrze, ogladam, czytam...i gdy chce cos napisac zwyczajnie brak mi slow...nic nie wydaje sie wlasciwe...
Twoje opowiadanie o Bukach... moze wyda sie to smieszne, az lzy staly w oczach gdy zobaczylam zdjecia, gdy zaczelam czytac....
w tych drzewach jest cos magicznego, sa takie dostojne, takie monumentalne a zarazem takie piekne...
...w Polsce czesto spacerowalam w bukowym parku, pieknym parku niedaleko mojego domu...tam chodzilam na pierwsze randki z mezem, na pierwsze spacery z synkiem, tam uczyl sie raczkowac w bukowych lisciach...i kiedy potrzebowalam czasu i miejsca aby przemyslec i przezyc trudne chwile...
inni juz dostrzegli piekna bajke, piekne zdjecia.... a ja dostrzeglam w tym wszystkim chyba jeszcze cos wiecej...
dziekuje...
jestes wyjatkowym czlowiekiem Bogdziu, wyjatkowy czlowiekiem w wyjatkowym miejscu...ty i otoczenie pasujecie do siebie idealnie...
pozdrawiam bardzo serdecznie i jeszcze raz dziekuje.