Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:02, 23 lip 2012

Celina napisał(a)
[

Oj szybko muszę zmienić stonkę ,Bo jak M wejdzie i zobaczy ,to zacznie mi dwuznacznie mlaskać!
łasuch straszny, a ja w ciastach nie za dobra niestety.pozdrówka

Ja też niezbyt dobra i to nie tylko w ciastach. Sernik nawet dzieko potrafi zrobic jak dostanie przepis. Zrob swojemu M. Ma byc gorąco to zimny serniczek z lodówki lepszy od lodów.
Bogdzia 21:04, 23 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Skromna jak zawsze.

Małgosiu uśmiałam się. Skromnośc jest uważana za cechę pozytywna a ja po prostu jestem realistką i nie będę udawac skromnisi bo wszyscy wiedzą ze gotuję i owszem ale żeby mnie za to chwalic to już przesada.Da sie zjesc i nic ponad to.
Bogdzia 21:08, 23 lip 2012

Tess napisał(a)
Tak sobie wędruję po Twoim, Bożenko ogrodzie, napotykając innych zwiedzających i co kogo spotkam, to sie usmiecham. Do gości, ale głównie do do Ciebie Bo niemal każdy z odwiedzjących Cię gości na nowo uświadamia mi, jak bardzo uwrażliwiłaś nas wszystkich swoim postrzeganiem natury - wszyscy motylki fotografujemy

Miłego dnia, Bożenko

Gdyby tak rzeczywiście było ze fotografują motylki i ptaszki dzięki mnie to bym była bardzo szcześliwa. Myśle że i bez moich zachęt wszyscy by próbowali złapac w kadr ciekawe obiekty z naszych ogrodów. Mili są że tak piszą bo wiedzą że ja biegam za nimi z aparatem i każdym żyjątkiem sie zachwycam.
Bogdzia 21:09, 23 lip 2012

irena_milek napisał(a)
Piękne motyle i bajki o nich, a serniczek apetyczny
miłego dnia i całego tygodnia

A bajki o gąsienicach pewnie jeszcze nie czytałas.
Bogdzia 21:12, 23 lip 2012

Joanka napisał(a)
Bogdziu jak pięknie uchwyciłaś zachód słońca i gąsienice. Prawdziwe arcydzieło.

Dzięki Tobie biegam z aparatem za motylkami, ptaszkami i robalkami

O widziałam Twoje zdjecia. Piękne. Ten nowy aparat swietne zdjęcia robi. Ty oczywiście też.
Poważnie mówiąc --piękne są Twoje zdjęcia.
Bogdzia 21:13, 23 lip 2012

betysia napisał(a)
Witam Cie Bozenko cieplutko jak zawsze !!!!
poczytalam, gasieniczki obejzalam...oj chyba nie przestane sie nigdy Toba zachwycac..., no NIE da sie i juz!!!!!
cudownego wieczoku zycze!!!!!!
do zobaczenia...

Miło się słucha miłych słów. dzięki Beatko.
Mala_Mi 21:31, 23 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko,pamiętając smak twoich potraw na widok tego senika osliniłam sie cała,a sernik na zimno to moje najlepsze słodkości.

Małgosiu ja stale gotuję ale nie lubię tego robic i nie umiem. Moje potrawy daja sie zjeśc ale nic ponadto, a sernik sama wiesz żadna filozofia , każdy potrafi zrobic.

Nie każdy, ja jestem wyjątkowa......... Wy tu sobie słodzicie, a ja mam dylemat .. mam nowego ptaszka w ogrodzie.... i nie wiem co to.... w wolenj chwili ratuj.... i spróbuj ustalić śwatowca..... naprawdę, ten to światowiec pełną gębą.....
zbigniew_gazda 21:47, 23 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Skromna jak zawsze.

Małgosiu uśmiałam się. Skromnośc jest uważana za cechę pozytywna a ja po prostu jestem realistką i nie będę udawac skromnisi bo wszyscy wiedzą ze gotuję i owszem ale żeby mnie za to chwalic to już przesada.Da sie zjesc i nic ponad to.

Bogdziu w dzisiejszym świecie skromność to cecha negatywna oczywiście dla tego skromnego. Wlezą mu na głowę w mig . A jak po czasie się zorientuje i zacznie być nieskromnym - to się wszyscy dookoła po obrażają i zostanie sam . Bezczelność i parcie do przodu się liczy. Pozdrawiamy z Krysią (też matematyk i fizyk ).
Mala_Mi 21:52, 23 lip 2012

Dzięki Bogdziu za ..rozpoznanie światowca... niby Kopciuszek.. a taki wcale nie skromny .. dzięk iwielkei za ukierunkowanie nas na ciurkadełka i oczka wodne.. gdyby nie Ty. nie mielibyśmy tyle radosci Tak opatrznosć losu nas ku Tobie skierowała......
Bogdzia 21:55, 23 lip 2012

zbigniew_gazda napisał(a)

Skromna jak zawsze.

Bogdziu w dzisiejszym świecie skromność to cecha negatywna oczywiście dla tego skromnego. Wlezą mu na głowę w mig . A jak po czasie się zorientuje i zacznie być nieskromnym - to się wszyscy dookoła po obrażają i zostanie sam . Bezczelność i parcie do przodu się liczy. Pozdrawiamy z Krysią (też matematyk i fizyk ).

O to miło się dowiedziec że Krysia też z tych ,,groźnych" n-li jak i ja. Bratnia dusza zawsze mile widziana.Mam wielką nadzieję a własciwie pewnośc że poznam Was u Ani juz niedługo.
Co do skromności to pewnie masz rację wiec nie warto byc skromnym ale ja uważam się tylko za realistke.Nic więcej i nic mniej. To do niedługiego spotkania.