I dopiero sie zacznie kuszenie.... bo na odległosć można kusić.. od tego w bioderka nie idzie... ja ostanio w tym młynie w pracy .... schudłam..wiec moce przerobowe mam....
jak juz wkleiłaś to powiem Ci tylko tyle: Kup mi takie 3 szt poproszę. Cudne . Ja tez chcę miec.A wogóle to ten twój ogrodnik mógły w moje okolice się przenieśc.Zazdroszczę takiego ogrodnictwa co ma takie nowinki bez przerwy.No i wszyscy mnie chwalili za cechy charakteru a tu taka zazdrosc. Ciekawe co teraz napiszą.
"zazdrosc" zazdrosci nie rowna Bozenko a my tu zawsze zazdroscimy ale tak "pozytywnie" wiec jak nic, twoje slowa odbieram jako czysta szczerosc w pochwalach...
"zazdrosnica Bogdzia" ...hihi no widzisz- NIE PASUJE !!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam cieplutko
Zazdroszczę takiego ogrodnictwa co ma takie nowinki bez przerwy.No i wszyscy mnie chwalili za cechy charakteru a tu taka zazdrosc. Ciekawe co teraz napiszą.
Bożenko, jesteś cudowna A co mają napisać? Zazdrość, która pobudza do działania, to pozytywna cecha. Zazdrość to nie zawiść.
Sama zazdroszczę innym roślin, ba, ja całych ogrodów zazdroszczę
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
"zazdrosc" zazdrosci nie rowna Bozenko a my tu zawsze zazdroscimy ale tak "pozytywnie" wiec jak nic, twoje slowa odbieram jako czysta szczerosc w pochwalach...
"zazdrosnica Bogdzia" ...hihi no widzisz- NIE PASUJE !!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam cieplutko
dzięki Betysiu za wiarę w mój prawie idealny charakter.
Zazdroszczę takiego ogrodnictwa co ma takie nowinki bez przerwy.No i wszyscy mnie chwalili za cechy charakteru a tu taka zazdrosc. Ciekawe co teraz napiszą.
Bożenko, jesteś cudowna A co mają napisać? Zazdrość, która pobudza do działania, to pozytywna cecha. Zazdrość to nie zawiść.
Sama zazdroszczę innym roślin, ba, ja całych ogrodów zazdroszczę
Myślę że nie zazdrościsz tak bardzo bo przecieżTwój z ta przepiękną okolicą wart jest pozazdroszczenia.Pozdrówka.
Myślę że nie zazdrościsz tak bardzo bo przecieżTwój z ta przepiękną okolicą wart jest pozazdroszczenia.Pozdrówka.
No, jak nie zazdroszczę, jak zazdroszczę
Tobie zadroszczę, że Twój ogród taki dojrzały i różaneczników też,
Danusi zazdroszczę tej harmonii w ogrodzie i stożków, i kulek cisowych,
Ani monteverde zazdroszczę tej ilości i óżnorodności roślin, i warzywniaka,
Boćkowi zazdroszczę pomidożarni,
Gabikowi - ogrodu-nie-tylko-żurawkowego,
Jagnie (wątek o tym, że nie umiem) - projektu Danusinego,
Kaisog1 - ogrodu nad jeziorem,
włascicielom ogrodu z lustrem - całego ogrodu, każdej w nim roślinki
i mogłabym długo wymieniać jeszcze (przepraszam wszystkich, których nie wymieniałam, a którym także z pewnością czegoś zazdroszczę)
Ta właśnie zazdrość pobudza mnie do działania
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.