Mam prośbę zajrzyj proszę do mnie na 777 str czy mam już go wyciepać czy poczekać bo trzeci raz jak zaczął chorować w zeszłym roku go przesadziłam Dzięki
No nie przesadzaj, ja akurat tak samo myślę o Twojej bylinówceCieszynianka była przykryta na przymrozki i trzyma sie dobrze. Mam nadzieje ze dalej tak bedzie. Groszek (jeden) faktycznie ma pomieszane kolory ale pozostałe sa na razie jednokolorowe.Niestety kwiaty w wiekszosci zmarzły a tak sie szykowałam na ten widok.
Do Opatówka jade i pogoda faktycznie potrzebna , mysle ze nie bedzie najgorzej, a do Rogowa gdybys jechała bez rodziny to ja chetnie z Toba a jesli z rodzina to wybiore sie z m ale juz od tygodnia sie wybieram i nie mam na to czasu.Im starsza jestem tym bardziej zabiegana, niestety to głównie wizyty których nie cierpie bo u lekarzy.
Gosiu wiem że chciałas dobrze ale ja deszczowe dni bardzo lubię bo u mnie notoryczny brak wody, choc dzis mam w końcu porzadnie podlane.
Melduję że ksiazkę juz mam
Nie zdążyłam jeszcze nic przeczytac (obrazków wogóle brak) ale dzis dostałam.Jutro jade do Opatówka ale od niedzieli poczytam.Dzięki za wiadomosc o niej.