Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:05, 07 wrz 2017

asiak napisał(a)
Pozdrawiam cieplutko

Asiu tez pozdrawiam , wpadnę zobaczyc co u Ciebie.
Bogdzia 09:07, 07 wrz 2017

popcorn napisał(a)
Bożenko, boskie te ptaszorki
nie martw się, za chwilę nowy sezon

Ja zrobiłam nową rabatę z hostami, które najpierw przypaliło słońce a teraz dziurawią ślimaki. Od wiosny nie popuszczę i będę je bezlitośnie tępic.

pozdrawiam serdecznie

Na mnie hosty zaczynają działac jak róze , może przyszły rok bedzie dla nich lepszy/ Karolcia widzimy sie w Skierniewicach , juz sie cieszę.
Bogdzia 09:10, 07 wrz 2017

yolka napisał(a)
po wakacjach zaglądam, staram się nadrobić zaległości przynajmniej obrazkowo, ale nie mam nastroju na nic. Urlop mnie wykończył, pogoda jak wszędzie, kolor liści nie napawa optymizmem i czas zacząć myśleć o węglu.
Pozdrawiamserdecznie

Fakt że juz widac zbliżajacą sie zimę której nie lubimy ale co zrobic jak nie można jej uniknąc.Mnie nastrój sie w końcu poprawił (nieco) bo zmienili mi leki i chwilowo nie mam problemu z oczami za to są inne problemy ale kto ich nie ma???Jolus głowa do góry , nie jest jeszcze tak źle, byle gorzej nie było. Buziaki.
Margerytka40 09:52, 07 wrz 2017

Bożenko fajnie,że optymizm Ci wrócił. Szkoda ,że pogoda nie dopisuje. Ja dziś miałam plany ogrodowe i chyba nici z tego. Brrr...jak zimno.
Kindzia 10:19, 07 wrz 2017

Jak już odpisujesz dość regularnie i piszesz co tam u Ciebie w ogrodzie, to znaczy, że na dobrej drodze jesteś Bogdziu
I to mnie bardzo cieszy!!!
Kasya 10:46, 07 wrz 2017

Bogdzia napisał(a)

Na mnie hosty zaczynają działac jak róze , może przyszły rok bedzie dla nich lepszy/ Karolcia widzimy sie w Skierniewicach , juz sie cieszę.

ja tez sie cieszę
an_tre 11:09, 07 wrz 2017

Bogdzia napisał(a)

Aniu równiez pozdrawiam, u mnie tez pada ale cały dzień było fajnie nie za zimno , nie za ciepło , mozna było popracowac.

Bogdziu brzydki w tym roku mamy ten początek września, pada i pada...
dobrze, że pościnałam hortensje do zasuszenia, w tym roku wyjątkowo ładnie wyrosły
Jestem u wnuków i tu też pada, masakra
Życzę nam słonka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hankaandrus_44 12:08, 07 wrz 2017

Bogdzia napisał(a)

Fakt że juz widac zbliżajacą sie zimę której nie lubimy ale co zrobic jak nie można jej uniknąc.Mnie nastrój sie w końcu poprawił (nieco) bo zmienili mi leki i chwilowo nie mam problemu z oczami za to są inne problemy ale kto ich nie ma???Jolus głowa do góry , nie jest jeszcze tak źle, byle gorzej nie było. Buziaki.

I taką optymistyczną Bożenkę chciałabym widzieć na okrągło, niezależnie od pogody za oknem!
Basilikum 12:09, 07 wrz 2017

Bogdziu fajnie, ze jestes
tyle ptaszkow masz w ogrodzie a kolenke kupujesz ale jak karmic nie trzeba to ok

U mnie tez bylo gradobicie krotko przed wyjazdem na urlop, rano nie zdarzylam strat ogladnac a po powrocie o gradzie zapomnialam jak wyszlam do ogrodu to sie przerazilam co mi tyle dziur narobilo. Wszystkoe co mialo wieksze liscie ma dziury. Hosty sie uchowaly, bo pod drzewem. No ale liscie niedlugo opadna a za rok beda nowe ladniejsze
Urszulla 19:00, 07 wrz 2017

Na chandrę mam ogród, na nudę mam ogród, dla przyjemności mam ogród i wcale nie zauważyłam że ogród jest dla odpoczynku
Trochę fotek dałam bez wielkich rewelacji ale zapraszam