Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kojak 15:43, 31 sty 2018

Bogdzia gratuluję wygranej wojny z piecem i "fachowcami", gratulację dla wnuczki. A o bliskich martwimy się zawsze bez względu na wiek.
Bogdzia 15:46, 31 sty 2018

Kojak napisał(a)
Bogdzia gratuluję wygranej wojny z piecem i "fachowcami", gratulację dla wnuczki. A o bliskich martwimy się zawsze bez względu na wiek.

Dzięki Tomku.
Kojak 15:56, 31 sty 2018

A tak na marginesie, to w dobrym momencie piec Ci naprawili. Podobno idą mrozy.
an_tre 15:59, 31 sty 2018

Bogdzoiu cieszę się z wygranej walki z zepsutym piecem i fachowcami. To wielkie szczęście i sztuka trafić na dobrego fachowca.
Też miałam przygodę a piecem ale przed sezonem i pomyślnie udało się to załatwić, po prostu trzeba było wymienić piec na nowy, stary miał tyle lat co najmłodsza córcia, a sięga on do początku lat 80
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 17:06, 31 sty 2018

Gratulacje dla wnusi i dla fachowca od pieca, możemy wiedzieć z czym się wnusia mierzy, co studiuje? Twój niepokój rozumiem, dziś przez pomyłkę moja córka wybrała mój numer i jak się wyświetlił kontakt to spociłam się w sekundzie, zawsze dzwoni wieczorem na stacjonarny numer, a to nietypowe, strachu się nie wyzbyłam, a już 14 lat w czerwcu minie jak jest poza domem.
Bogdzia 17:16, 31 sty 2018

Kojak napisał(a)
A tak na marginesie, to w dobrym momencie piec Ci naprawili. Podobno idą mrozy.

Mrozy? Ja czytałam ze juz po zimie, w dodatku w końcu dzis wyszłam na ogród i ranniki pokazały juz żólty kolor (wprawdzie nie wszystkie ale jednak) a krokusy mają spore liście, przebiśniegi tez pokazują białe pąki . Chce wiosny.
Bogdzia 17:21, 31 sty 2018

an_tre napisał(a)
Bogdzoiu cieszę się z wygranej walki z zepsutym piecem i fachowcami. To wielkie szczęście i sztuka trafić na dobrego fachowca.
Też miałam przygodę a piecem ale przed sezonem i pomyślnie udało się to załatwić, po prostu trzeba było wymienić piec na nowy, stary miał tyle lat co najmłodsza córcia, a sięga on do początku lat 80

Aniu mój młodszy ale po liftingu może Twojemu dorówna wiekiemtak bym chciałaU nas wszystko sie zaczęło od tego orkanu który był w styczniu i równoczesnie -10 stopni. Pierwsza myśl to ze musiało cos wpaśc do komina . Żaden kominiarz nie miał czasu więc M sam komin czyscił ale nie pomogło ale i tak dobrze ze go z dachu nie zwiało.Musiało sporo pieców sie zepsuc bo nikt nie mógł przyjsc wczesniej niz za 5 dni, obłęd.Na szczęscie to juz tylko złe wspomnienia.
AnkaK 17:22, 31 sty 2018

Gratuluję zdolnej wnuczki i cieszę się z właściwej w domu temperatury. Niestety też czytałam, że od przyszłego tygodnia zima znowu w natarciu. Ale luty krótki więc jakoś zleci.
Asia zaplanowała nam wyjazd w marcu więc mam nadzieję, że w końcu się poznamy. Macham!
Basilikum 17:22, 31 sty 2018

ale fajnie, ze piec naprawiony. U nas te mrozy nie bede wieksze niz -2 wiec sie nie boje. Zez chce wiosny. Dzis u nas juz byla slonko rzyswiecalo, conieco juz kwitnie i ranniki i krokusy a i pierwsza pszczolke juz widzialam.
Dla wnusi gratulacje super, ze juz po sesji. Nasz student dopiero za miesiac ma ale wierze, ze u znow dobrze pojzie wiec nic a nic sie nie martwie.
Bogdzia 17:23, 31 sty 2018

yolka napisał(a)
Gratulacje dla wnusi i dla fachowca od pieca, możemy wiedzieć z czym się wnusia mierzy, co studiuje? Twój niepokój rozumiem, dziś przez pomyłkę moja córka wybrała mój numer i jak się wyświetlił kontakt to spociłam się w sekundzie, zawsze dzwoni wieczorem na stacjonarny numer, a to nietypowe, strachu się nie wyzbyłam, a już 14 lat w czerwcu minie jak jest poza domem.

Jolu mam nadzieje ze przeczytałas. Wymazuję bo to nie informacja na to forum.A martwic pewnie zawsze juz sie bedziemy, taki los rodziców i dziadków.