Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

paniprzyroda 22:39, 31 sty 2018

Dobre wiadomości z piecem, już myślałam, żeby Ci swojego fachowca podesłać W leśniczówce był wymieniany jesienią, a wiosnę i lato olej - oberwaliśmy po kieszeni. Gratuluję wnusi
Nikita 01:05, 01 lut 2018

Cieszę się Bogdziu razem z Tobą, że wszystko już z piecem w porządku. Teraz to już same dobre wieści będą...pierwsza już jest...pogratuluj wnusi.
Bogdzia 20:58, 01 lut 2018

Mariposa napisał(a)
Jak dobrze, Bogdziu, że już po kłopocie piecowym. Domyślam się, jak byłaś zestresowana, bo ja w takich przypadkach też mam bogatą wyobraźnię i w samych czarnych barwach wtedy wszystko widzę...
A co do dzieci/wnuków - jak to mówią - małe dzieci, mały problem... Eh, nieustające zamartwianie się.

A z innej beczki - będę niedługo zamawiała mączkę bazaltową. Nie potrzebujesz? Bo transport tyle co mączka kosztuje, 1 opakowania nie opłaca się kupować. Mogę przechować do wiosny, u mnie na razie burdello numero uno...

Elu chyba nie bo u mnie same rh więc ziemia kwasna a mączka zasadowa.
Bogdzia 21:00, 01 lut 2018

Dzięki wszystkim za wpisy. Piec sie dobrze sprawuje a wnusia bezpiecznie dojechała. Buziaki.
rozark 13:46, 02 lut 2018

z tym piecem to miałaś stres :9, ale dobrze że już po problemie miłego
an_tre 14:14, 02 lut 2018

Bogdziu dziś u nas piękny słoneczny dzień, z radością można spacerować po ogrodzie (mam do towarzystwa wnuki), Tobie też życzę pięknego i słonecznego weekendu, żadnych zmartwień i trosk
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:17, 02 lut 2018

rozark napisał(a)
z tym piecem to miałaś stres :9, ale dobrze że już po problemie miłego

Fakt stres był okropny, na szczęscie juz wszystko dobrze.
Bogdzia 21:20, 02 lut 2018

an_tre napisał(a)
Bogdziu dziś u nas piękny słoneczny dzień, z radością można spacerować po ogrodzie (mam do towarzystwa wnuki), Tobie też życzę pięknego i słonecznego weekendu, żadnych zmartwień i trosk

Aniu u mnie tez dzis było ładnie ale temperatura niska , tylko 3 stopnie , miałam ochotę popracowac ale M mnie nastraszył że się rozchoruje więc siedziałam w domu.Jeszcze kilka dni z niska temp a potem juz chyba wiosna.Zmartwień chwilowo brak ale pewnie długo tak dobrze nie będzie.Pozdrówka serdeczne.
m_gocha 21:48, 02 lut 2018

Bogdziu, M na pewno miał rację. Pogoda bardo zdradliwa więc i grypa szaleje. Lepiej posiedzieć w ciepełku domowym jeszcze co najmniej 2-3 tygodnie. A do ogrodu to tylko na spacerek
A co do zmartwień umówmy się, że zostały w starym roku
Macham cieplutko
hankaandrus_44 05:36, 03 lut 2018

I dobrze, Bożenko, że się w ogród nie rzuciłaś. Ziemia nie ogrzana, bylinowe suszki wilgotne, grzej się jeszcze przy kominku. Zdążysz z robotą, nikt Ciebie nie popędza. Wiem, wiem, chciałoby się, ale nie warto być wyrywnym, to może być w skutkach niezbyt przyjemne. Miłego weekendu.