Early Scout - udało ci się zrobić jej kolor, bo ja próbuję i nie wychodzi.. jestem nią zauroczona. Była mega burza i zlewa a ona bez podpór stała na baczność

I świeci kolorem z daleka
Buczek Twój jest cudowny.. fajnie się komponując w ogrodzie
Owszem są piękne ogrody na forum ale takiego jak TY nie ma nikt.. nawet w przybliżeniu nie ma podobnego, a te inne piękne są w różnych wariantach.. że czasami gubię się w jakim ogrodzie jestem.. powtarzalność podobnych nasadzeń.. od sztampy. Faktem jest estetyczne i zadbane, ale to nie nasza bajka

I nie nasz gust i zamiłowanie... my potrzebujemy koloru i odrobiny chaosu
Pacynach rodke u mnie żyje, ale stracił 100% liści, ale rosna nowe... dobrze, że nei wywaliłam i wytrzymałam się (z braku czasu...ha ,ha ha) Wasze i tak są piękne w porównaniu do mojego.
Azalia pontyjska owszem pachnie i owszem może trujaca ,ale kto to będzie jadł.. pod nią też nie śpimy.. w Woli Zarczyckiej rośnie 10 arów azali pontyjskich i zapach niesie na 200 metrów po wsi .i ludziska żyją
Deszcz możesz sobie zabrać.. mi wystarczy... od końca kwietnia 3 dni może bez deszczu były..
I dawaj focie, bo trzeba oczy nakarmić widokami.. widzisz jak się rozrosły rodonki i azalki?? Mus koniecznie to zobaczyć jeszcze raz..
A moda jest teraz na ogrody naturalistyczne, wielkie tagi ogrodnicze i oglądam przygotowane ogrody, a tam króluje dzika marchew i koniczyna

Trzeba wpisać siew modne trendy
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.